Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1309
4

Шальке - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чи буде реванш за 0:8 в першому колі?

Шальке - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/fcbayern

У неділю, 24-го січня, в Гельзенкірхені на стадіоні «Фельтінс-Арена» в рамках матчу 18-го туру чемпіонату Німеччини місцевий «Шальке» прийме «Баварію».

Зустріч останньої і першої команд Бундесліги. Здавалося б, що в цій грі все вирішено ще до її початку, але з великою часткою ймовірності «Баварії» буде не так то й просто. Останнім часом мюнхенці трохи збавили оберти, а ось «Шальке», навпаки, набирає хід. Повинно бути цікаво.

 «Шальке»

«Кобальтові» в цьому сезоні виступають вкрай невдало. Вони замикають турнірну таблицю і разом з «Майнцем» є головними претендентами на пониження в класі. «Шальке» лише в 15-му турі зміг здобути першу перемогу в сезоні, розгромивши «Хоффенхайм». Вона і залишається єдиною, оскільки після цього команда з Гельзенкірхена поступилася «Айнтрахту» і «Кельну». Різниця м'ячів у колективу Крістіана Гросса також гнітюча - «-30». Якщо «гірники» мають намір залишитися в Бундеслізі, то їм потрібно вже тут і зараз починати перемагати і набирати очки.

А ось в Кубку Німеччини справи у «Шальке» йдуть добре. Команда вже пройшла дві стадії другого за престижністю турніру країни, перемігши «Швайншфюрт» і «Ульм», і пробилася в 1/8 фіналу, де зіграє з «Вольфсбургом». Правда, думається, що Кубок «кобальтовим» зараз ні до чого, пріоритет - залишитися в Бундеслізі.

Серед тижня «Шальке» повернув до своїх лав форварда Класа-Яна Хунтелара, проте 37-річний нідерландський футболіст, швидше за все, не зможе допомогти команді в цьому матчі. Також не зіграють проти «Баварії» Набіль Бенталєб, Кіліан Людевіг, Гонсалу Пасієнсія, Саліф Сане, Стівен Скжібскі і Алессандро Шопф. Серйозні втрати у команди Гросса.

«Баварія»

Чинний чемпіон і явний лідер поточного сезону Бундесліги. Цим все сказано. Команда Ханса-Дітера Фліка на чотири очки випереджає «РБ Лейпциг» і є головним фаворитом на чергове чемпіонство. В останніх матчах перемоги мюнхенцям даються нелегко. Баварці лише з мінімальним рахунком змогли зломити опір «Фрайбурга» і «Аугсбурга», а до цього була поразка від «Боруссії» з Менхенгладбаха. Так що останнім часом «Баварія» не виглядає тією машиною, якою була в минулому сезоні.

Цьому є ще одне підтвердження. Виліт з Кубка Німеччини від скромного «Хольштайна». Так, мюнхенці поступилися лише по пенальті, але вони повинні були вирішувати все в основний час. Що стосується Ліги чемпіонів, то там чинний володар турніру відчуває себе добре і через місяць в 1/8 фіналу зіграє проти римського «Лаціо».

Історія зустрічей

114 раз суперники зустрічалися на полі, в яких 64 перемоги святкувала «Баварія», 20 вікторій на рахунку «Шальке» і 30 разів опоненти не змогли виявити сильнішого.

У першому турі поточного сезону Бундесліги «Баварія» в рідних стінах не залишила жодного шансу «Шальке», відправивши у ворота суперника вісім м'ячів. Ця перемога стала найбільшою в історії протистояння команд.

Орієнтовні склади:

«Шальке»: Ферманн, Беккер, Кабак, Настасіч, Колашинац, Стамбулі, Сердар, Бужеллаб, Ут, Харіт, Хоппе.

«Баварія»: Нойєр, Ернандес, Алаба, Боатенг, Павар, Кімміх, Горетцка, Сане, Толіссо, Мюллер, Левандовскі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться впевненою перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з форою -1,5 з коефіцієнтом 1.48 по лінії Favbet.

24 січня, неділя

«Шальке» – «Баварія»
Гельзенкірхен. Стадіон «Фельтінс-Арена». Початок - 16:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 0:2

 

 
  • 13
  • 8,40
  • 1,19
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleynik_sport
Так, серйозно Шальке може поборотись за нічию, це Німеччина, Майнц - Лейпциг 3:2.
Oleynik_sport
Баварії буде не просто, Шальке буде боротись і може відібрати у лідера очки.