Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 22 сiчня 2021, 04:21
569
0

Ліза ХАУЗЕР: «Тепер у мене нова мета – медаль чемпіонату світу»

Австрійська біатлоністка – про дебютну перемогу на Кубку світу

| Оновлено 22 сiчня 2021, 04:21
569
0
Ліза ХАУЗЕР: «Тепер у мене нова мета – медаль чемпіонату світу»
Instagram. Ліза Тереза Хаузер

27-річна біатлоністка збірної Австрії Ліза Тереза Хаузер прокоментувала перемогу в індивідуальній гонці на сьомому етапі Кубка світу в італійському Антгольці.

«Прямо зараз мені складно описати свої емоції. Починаючи з першого в кар'єрі потрапляння на п'єдестал в Оберхофі не розумію, що відбувається (посміхається). Спочатку потрапляння на п'єдестал, тепер перемога - мої мрії збуваються! Сьогоднішня гонка пройшла непогано - всього один промах на вогневих і хороша швидкість на трасі, я дуже рада!

Мас-старт в Обергофі дуже засмутив мене, хоча до останнього кола все складалося чудово. Я йшла третьою і була налаштована на боротьбу, але потім впала. На фініші Ханна Еберг цікавилася, чи все у мене в порядку. Я відповіла: «Так», але після прислухалася до себе і зрозуміла, що гвинтівка відчувається занадто легкою (сміється). Я половину кола бігла з відірваним ложем і тільки після фінішу це помітила! Ми швидко все полагодили, у вівторок ввечері гвинтівка вже була у мене, повністю готова до гонок. Навіть встигла потренуватися з нею тут, в Антгольці. Звичайно, в гонці висота дала про себе знати - на стрільбі дихати було важко. Я відчула це ще на вчорашньому тренуванні і намагалася підлаштуватися. Мабуть, це спрацювало.

Звичайно, тепер у мене нова мета - медаль чемпіонату світу. Перед початком сезону я хотіла просто потрапити на п'єдестал - місце і ранг змагань не мав значення. І, якщо вже мої бажання збуваються, чому б не замислитися про ЧС? (Посміхається) Ми будемо готуватися до Поклюки в Обертілліаху, дуже люблю це місце. Сподіваюся, на чемпіонаті світу мені вдасться показати результати не гірші, ніж зараз», - сказала Хаузер.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.