Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 сiчня 2021, 21:01
1239
0

Ейбар - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Матрасники» мають намір домогтися чергової - шостої поспіль - перемоги у Примері

| Оновлено 21 сiчня 2021, 21:01
1239
0
Ейбар - Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Twitter

У четвер, 21 січня, у Ейбарі на поле стадіону «Мунісіпаль де Іпуруа» відбудеться матч 19 туру іспанської Прімери, в якому «Ейбар» прийме «Атлетіко».

«Ейбар»

Підопічні Хосе Луїса Менділібара в таблиці іспанського чемпіонату займають 15 позицію. У 18 зіграних зустрічах вони набрали 19 очок, здобувши 4 перемоги при 7 нічиїх та 7 поразках.

На рубежі листопада-грудня «Ейбар» мав серію з п'яти поєдинків без невдач. У 4 зустрічах команда зіграла внічию, а у одній перемогла, здолавши на виїзді «Бетіс» (2:0). Після цього «зброярі» програли «Реалу» (1:3 вдома) та «Алавес» (1:2 на виїзді), а також поділили очки з «Барселоною» на «Камп Ноу» (1:1).

3 січня на початок нового року команда Менділібара виграла вдома у «Гранади» (2:0), але продовжити в тому ж дусі не змогла, поступившись у наступному матчі «Леванте» (1:2 на виїзді). До всього іншого, у січні «Ейбар» насилу пройшов у 1/32 фіналу Кубка Іспанії скромний клуб «Лас-Росас» (4:3 у додатковий час), але на наступній стадії - у 1/16-й - вибув з боротьби , програвши на виїзді 1:3 «Навалькарнеро».

«Атлетіко»

Команда Дієго Сімеоне - лідер чемпіонату Іспанії. До всього, лідер беззаперечний, у якого є певний турнірний запас міцності. У 16 проведених матчах «матрацники» набрали 41 очко (13 перемог, 2 нічиї, 1 поразка). Це на 4 пункти більше, ніж є у мадридського «Реала», що йде другим, і на сім, ніж у «Барселони», яка займає третю позицію. І таку фору перед конкурентами «Атлетіко» має з двома матчами в запасі.

Якщо на своєму полі у поточному сезоні мадридська команда практично бездоганна (8 перемог, 1 нічия), то саме на виїзді вона пережила свою єдину невдачу. 12 грудня у дербі Мадрида її обіграли земляки з «Реалу» - 0:2. Проте у шести інших поєдинках поза домом «Атлетіко» домігся 5 перемог при одній нічиїй.

На сьогодні далеко від дому у «матрацників» триває двохматчева переможна серія («Реал Сосьєдад» - 2:0, «Алавес» - 2:1). А в цілому, вони йдуть відразу на п'ятиматчевій серії з одних лише перемог.

У грі з «Ейбар» за мадридців не зможе дебютувати Мусса Дембеле, у якого, нагадаємо, зламана рука, також не зіграє дискваліфікований Трипп'єр та травмовані Коке й Ермосо.

Історія зустрічей

Команди провели між собою 14 зустрічей у іспанському чемпіонаті. На рахунку у «Ейбар» 1 перемога, а у «Атлетіко» - 10. Три поєдинки завершилися внічию.

У попередньому сезоні 2019/2020 рр. суперники обмінялися домашніми перемогами. У Мадриді «матрацники» виграли з рахунком 3:2, а у Ейбарі «зброярі» взяли реванш з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Ейбар»: Дмітровіч, Посо, Олівейра, Бігас, Арбілья, Інуї, Діоп Папе, Експосіто, Сальватьєрра, Енріч, Кіке Гарсія.

«Атлетіко»: Облак, Савіч, Хіменес, Феліпе, Врсалько, Сауль, Льоренте, Феррейра-Карраско, Корреа, Лемар, Суарес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.73 по лінії Parimatch.

21 січня, четвер

«Ейбар» - «Атлетіко»
Ейбар. Стадіон «Мунісіпаль де Іпуруа». Початок - о 22:30
Пряма ТБ-трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:2

 

 
  • 6.0
  • 3.4
  • 1.73
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу
Футбол | 18 квітня 2024, 09:40 6
Найкращий гравець поєдинку з Ман Сіті розхвалив Луніна після суперматчу

Федеріко Вальверде висловився про українського голкіпера

Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?
Футбол | 19 квітня 2024, 06:05 0
Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?

У півфіналах зустрінуться: Олімпіакос – Астон Вілла, Фіорентина – Брюгге

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.