Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 сiчня 2021, 11:43
1627
1

Ліверпуль - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команді Юргена Клоппа прийшов час переривати смугу матчів без перемог

| Оновлено 23 сiчня 2021, 11:43
1627
1
Ліверпуль - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У четвер, 21 січня, в Ліверпулі на полі стадіону «Енфілд» відбудеться матч 18 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» прийме «Бернлі».

«Ліверпуль»

Підопічним Юргена Клоппа останнім часом не сильно щастить з позитивними результатами. У чотирьох останніх матчах вони ніяк не можуть виграти. Востаннє у чемпіонаті Англії «червоні» перемагали аж 19 грудня, коли в гостях розгромили 7:0 «Кристал Пелас». Потім вони поділили очки з «Вест Бромвіч» (1:1 вдома) та «Ньюкаслом» (0:0 на виїзді), програли 0:1 на виїзді «Саутгемптону» та знову задовольнилися нічиєю у домашньому матчі з «Манчестер Юнайтед» (0:0).

Не дивно, що зі зниженням показників останнім часом «Ліверпуль» нині у таблиці АПЛ займає тільки 4 місце, маючи в активі 34 очки після 18 проведених матчів. За втраченими очками мерсисайдці мають також 4 результат по лізі, поступаючись «Лестеру», «Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті».

Втім, незважаючи на всі поточні турнірні нюанси, мерсисайдці залишаються кращою командою сезону у АПЛ за результатами на своєму полі. У 9 зустрічах вони набрали 23 очки (7 перемог, 2 нічиї). Правда, два останніх на сьогодні поєдинки на «Енфілді» (проти «Вест Бромвіча» та «Манчестер Юнайтед») принесли саме нічийні результати, а до цього у команди була переможна серія з семи поєдинків.

У майбутній грі за «Ліверпуль» не зіграють травмовані Ван Дейк та Гомес, а також Жота, Кейта і Цімікас.

«Бернлі»

«Бордові» зараз дивляться на більшість суперників по чемпіонату Англії від низу догори - вони у таблиці сезону займають скромне 17 місце. У 17 проведених поєдинках команда Шона Дайча набрала 16 очок, здобувши 4 перемоги при 4 нічиїх та 9 поразках.

На разі «Бернлі» має серію з двох поразок поспіль, програвши спочатку «Манчестер Юнайтед» (0:1 вдома), а потім «Вест Ґему» (0:1 на виїзді). Ці невдачі прийшли на зміну домашній перемозі команди над «Шеффілд Юнайтед» (1:0), яка датована 29 грудня. В цілому ж, «бордові» переважно домашня команда. На своєму полі у поточному сезоні вони набрали 10 очок (16 результат по лізі), тоді як у виїзних поєдинках змогли взяти лише 6 пунктів (1 перемога, 3 нічиї, 6 поразок), що є 19-м показником у цьому сезоні (гірші справи лише у «Шеффілд Юнайтед», який має один виїзний пункт).

Якщо вірити неофіційним даними, то за «Бернлі» у Ліверпулі, найімовірніше, зможуть зіграти всі виконавці основної обойми команди.

Історія зустрічей

В англійській Прем'єр-лізі суперники провели між собою 12 зустрічей. 9 перемог на рахунку у мерсисайдців, серед яких чотири вони здобули на своєму полі. «Бернлі» святкував перемогу одного разу, та була вона для команди домашньою. У двох поєдинках клуби розходилися миром.

У попередній компанії-2019/2020 «Ліверпуль» обіграв «бордових» на їхньому полі з рахунком 3:0, а гра другого кола у Ліверпулі завершилася внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон, Фабіньо, Матіп, Александр-Арнольд, Джонс, Тьягу Алькантара, Хендерсон, Мане, Фірміно, Салах.

«Бернлі»: Поуп, Пітерс, Тарковскі, Мі, Лоутон, Макніл, Браунхілл, Вествуд, Брейді, Вуд, Барнс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.20 по лінії Parimatch.

21 січня, четвер

«Ліверпуль» - «Бернлі»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 2:0

 

 
  • 1.20
  • 7.10
  • 16.5
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tеllur
Вот тут Бордовые могут попасть конкретно под раздачу.
Типа 4:0. И Салаху акбар.