Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 22 сiчня 2021, 06:57
3815
1

Еліна СВІТОЛІНА: «Пощастило, що мене не закрили на суворий карантин»

Українська спортсменка розповіла про те, як тренується в Мельбурні

| Оновлено 22 сiчня 2021, 06:57
3815
1
Еліна СВІТОЛІНА: «Пощастило, що мене не закрили на суворий карантин»
Instagram. Еліна Світоліна

26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про свої тренування в умовах карантину в Мельбурні.

«Моє перше тренування повинно була відбутися ще вчора, але його відмінили. Зараз я тренуюся з Ігою Свьонтек, ми будемо тренуватися разом днів п'ять, а на другому тижні до нас приєднаються Дар'я Касаткіна і Альона Большова (вона замінила Вікторію Азаренко, яка потрапила на суворий карантин).

Умови, в принципі, хороші, там відразу ж зроблено все: люди зустрічають, проводжають, всюди тебе супроводжують. Приїжджаєш — і відразу йдеш на корт, там вже сидить людина, яка стежить за умовами. Є люди, які все прибирають, тебе супроводжують навіть в туалет. Для кожної команди є «тренажерні зали»: одна кімната — кардіо, інша — для силових тренувань. Кожен день ти вибираєш, що будеш робити сьогодні. Наприклад, я сьогодні займалася в кардіо-кімнаті, а Іга Свьонтек — у силовій. Завтра ми поміняємося цими тренажерними залами, які спеціально розташовані на відстані, щоб гравці дуже близько один до одного не підходили

Для занять поза готелем дається 5 годин: 2 години на корті, 2 години у тренажерному залі і ще година, щоб поїсти (все облаштовано в маленьких тентах, можна сидіти на вулиці). На «Мельбурн-арені» ми бачили й інших гравців, але підходити один до одного не можна. Між кожним тренуванням є ще півгодини, щоб персонал встиг прибрати корти і все продезінфікувати перед наступною групою гравців. Я не скаржуся, я в групі людей, яким пощастило, що їх не закрили на суворий карантин. У мене взагалі суперумови, я радію кожному моменту, я намагаюся використовувати всі можливості, щоб потренуватися, і насолоджуватися своїм перебуванням тут», — розповіла Еліна.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Науменко
Хай щастить і надалі.