Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 22 сiчня 2021, 07:08
2796
4

В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Лопес не перемiг Ломаченка. Хочу побачити реванш»

Відомий у минулому боксер висловився про поразку українця

| Оновлено 22 сiчня 2021, 07:08
2796
4
В'ячеслав СЕНЧЕНКО: «Лопес не перемiг Ломаченка. Хочу побачити реванш»
boxingscene.com. Василь Ломаченко і Теофімо Лопес

Колишній чемпіон світу В'ячеслав Сенченко прокоментував поразку Василя Ломаченка (14-2, 10 КО) в бою Теофімо Лопесу (16-0, 12 КО).

«Можливо, я ризикую потрапити під шквал критики, але при всьому тому, що Василь мало працював у перших шести раундах - я не побачив перемоги Лопеса в цьому бою. Як людина може стати абсолютним чемпіоном світу, не завдавши жодного акцентованого точного удару в голову? При цьому на повторах було чітко видно, що у Ломаченка проходять серії. Я впевнений - рівень і клас українця вищий, ніж у Лопеса. Дуже хочеться побачити реванш!», - сказав Сенченко.

Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням судді

Раніше Боб Арум розповів, коли Василь Ломаченко повернеться в ринг.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Еще один гундяевский ватник из секты Усика и Ломаченко появился на горизонте. Какой реванш? Всем уже надоело это нитье самого Василия и его почитателей по этому поводу. Сбитый летчик уже никому не нужен, даже если Вася и перейдет в другой вес, то ой как трудно ему будет что то там завоевать, да и возраст уже не тот...
bullyUA
Василь все. Мертві бджоли - кислий мед.
osa110
Одень еще одни розовые очки.
IronValdemar
Заслужив - не заслужив. Вийти на такий бій і трохи більше накидати ударів утопія. Тим більше, що все-таки Лом точно не виграв по очкам, максимум нічию можна було натягнути (7-11 за Ломом і можна за вуха притягнути третій).
Прописали реванш? Ні.
Лопес тепер добровільно не вийде на бій ніколи.
Треба було включатись і працювати з самого початку. А якщо була травма, то залікувати і тоді вийти на бій. Та Лом просто втратив адекватне сприйняття реальності. Може ця ситуація допоможе трохи переосмислити вчинки.