Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 20 сiчня 2021, 19:15
815
0

Байєр – Боруссія Д. Прогноз на матч чемпіонату Німеччини

Ривок під керівництвом Терзича може піднести Дортмунд на третю сходинку

| Оновлено 20 сiчня 2021, 19:15
815
0
Байєр – Боруссія Д. Прогноз на матч чемпіонату Німеччини
bvb.de

Лідируюча група в німецькій Бундеслізі поступово почала розшаровуватися на окремі більш дрібні фракції за підсумком не найкращих результатів із боку конкурентів мюнхенської «Баварії» – чинного чемпіона і абсолютного лідера поточного сезону. Одним зі стартових поєдинків 17-го туру національної першості стане протистояння між леверкузенським «Байєром» і дортмундською «Боруссією», після якого одна з команд ризикує випасти з потенційної зони єврокубків.

«Байєр»

З усіх команд у верхній половині турнірної таблиці Бундесліги, найгірше справи останнім часом йдуть саме у підопічних Петера Боша. «Байєр» не може перемогти вже чотири гри поспіль, у яких протистояв далеко не найсильнішому з можливих підбору суперників. Примітно, що «фармацевти» все одно залишаються досить результативними, однак проблема відсутності перемог ризикує обернутися для них важкими наслідками вже у найближчому майбутньому.

«Боруссія Д»

Прихід Едіна Терзича в якості виконуючого обов'язки головного тренера «джмелів» дозволив трохи струснути команду. Та ще таким чином, що «Боруссія» практично відразу почала давати необхідний їй результат. Чотири гри вже пройшло від моменту прикрої поразки «Уніон Берлін» (1:2), яка стала першою для хорватського наставника в новому амплуа, але саме в цей період Дортмунд зумів набрати відразу десять очок, що дозволило їм повернутися до амбіцій у боротьбі за титул. Власне, екстрена відставка Люсьєна Фавра і була пов'язана з потенційною втратою цієї можливості.

Бонусом для «жовто-чорних» також можна вважати досить скромний календар у найближчий час. У «Байєра», наприклад, буде пара суперників у вигляді« Вольфсбурга» і «РБ Лейпциг», із якими факт завоювання очок для колективу Боша буде перебувати під питанням. Недооцінки з боку «джмелів» бути не повинно – серію з трьох поспіль поразок на «Бай Арені» необхідно переривати.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Байєра», і завершилася перемогою «фармацевтів» з рахунком 4:3.

Незважаючи на невдалий період виступів у поточному сезоні, леверкузенська команда продовжує зберігати стабільну результативність на своєму полі. Так, за весь 2020-й рік лише одна команда покинула межі «Бай Арени» без пропущеного м'яча – берлінська «Герта» (0:0). У перших двох матчах нового року ця тенденція з боку «Байєра» продовжилася.

Атакуюча лінія – одна з найбільш сильних сторін Дортмунда. У виїзних поєдинках недалекого минулого «джмелі» лише в одиничних випадках залишали суперників без пропущених м'ячів, і що вже говорити про «Байєр», якщо під час останніх двох візитів до «фармацевтів» «Боруссія» не забивала менше трьох голів.

Орієнтовні склади

«Байєр»: Градецькі – Сінкгравен, Тапсоба, Та, Драгович – Демірбай, Л. Бендер, Амірі – Бейлі, Шик, Діабі.

«Боруссія Д»: Бюркі – Геррейро, Аканжи, Хуммельс, Меньє – Беллінгем, Ділейні – Брандт, Ройс, Санчо – Холанд.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що обидві команди зможуть розкрити свій атакуючий потенціал у цій грі, тому глядачі можуть розраховувати на велику кількість забитих голів. За таких умов, ставка «ТБ 3.0» за 2,02 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

19 січня, вівторок

Байєр – Боруссія Д
Леверкузен. «Бай Арена». 21:30
ТБ-трансляція на сервісі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 3,5
  • 3,80
  • 2,18
Сделать ставку

Ілля Береза
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України
Хокей | 29 березня 2024, 12:14 2
Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України

Кияни впевнено виграли фінальну серію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.