Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Покер
| Оновлено 18 сiчня 2021, 14:44
422
0

Популярний покер-рум проведе турнірну серію тільки для гравців-аматорів

Серія WCOAP вперше пройде онлайн з 23 січня по 7 лютого

| Оновлено 18 сiчня 2021, 14:44
422
0
Популярний покер-рум проведе турнірну серію тільки для гравців-аматорів

З 2006 року організація APAT (товариство любителів турнірного покеру) проводить по всьому світу покерні чемпіонати WCOAP виключно для гравців-аматорів. Це серія турнірів, яка неприваблива для професіоналів з кількох причин: завжди демократичні бай-іни, обмежена пізня реєстрація і плавна структура, яка допомагає новачкам вдосконалювати свої покерні навички.

В рядах APAT десятки тисяч гравців і їхня кількість зростає з кожним роком. Все більше новачків хочуть отримати нові знання і перевірити свої сили в цьому турнірі, де немає досвідчених профі. А ще це відмінний спосіб отримати справжній трофей - всім переможцям надаються медалі, а чемпіону Головної події дістається унікальний браслет.

У 2021 році проведення живих покерних турнірів під великим питанням, тому в APAT вирішили перестрахуватися і перенесли серію в покер-рум partypoker.

Серія WCOAP вперше пройде онлайн з 23 січня по 7 лютого і буде повністю повторювати структуру живих турнірів: тільки один вхід, обмежена пізня реєстрація, зручна структура блайндів для новачків, недорогі бай-іни і справжні титули для чемпіонів, які цього разу вирушать поштою. А загальний призовий фонд серії складе $ 750,000.

Взяти участь в серії на partypoker може абсолютно будь-який гравець-любитель, у якого є аккаунт на partypoker. Щоб мати можливість брати участь в турнірах, необхідно пройти безкоштовну реєстрацію в APAT (і вказати нік в покер-румі), після чого будуть доступні всі події унікального покерного фестивалю.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.