Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок IBU
| Оновлено 04 сiчня 2024, 15:23
1165
2

Анна КРИВОНОС: «Швидкість у мене поки не для Кубка світу»

Українська біатлоністка – про виступ на Кубку IBU

| Оновлено 04 сiчня 2024, 15:23
1165
2
Анна КРИВОНОС: «Швидкість у мене поки не для Кубка світу»
Український біатлон. Анна Кривонос

Біатлоністка збірної України Анна Кривонос прокоментувала виступ на першому етапі Кубка IBU в німецькому Арбері.

– Аня, дуже незвичний графік сезону в цьому році. Наскільки важко було починати міжнародні змагання не в кінці листопада, а в січні?
– Починати міжнародні змагання в січні було не складно, тому що ми готувалися саме до них. Відповідно, ми на сніг стали трошки пізніше. Звичайно, у нас вийшло мало через це лижної підготовки, але ми ще побігали гонки на чемпіонаті України, тому, принаймні персонально для мене, в цьому плані все нормально.

– Ти провела вже три гонки в Арбері - два дуже хороших спринта і етап в естафеті. Особливо вдалася тобі стрільба - всього один промах з 30 пострілів і відмінна скорострільність при цьому. Наскільки сама задоволена цим першим етапом Кубка IBU?
– Я дуже задоволена, звичайно ж. Тому що це мій найкращий результат на Кубку IBU за всі роки. Трошки втомилася на спринтах, тому в естафеті, можливо, не дуже хороший хід показала. Але, в принципі, ще було мало стартів, щоб точно робити тут висновки. Можливо, що я сама по собі в такій формі зараз - не в дуже, скажімо так, біговій.

– Підготовка до сезону, у зв'язку з пандемією, у більшості виявилася «змазаною». Яких компонентів підготовки конкретно тобі не вистачило, можливо, щоб відчувати себе в оптимальних кондиціях?
– Підготовка до сезону була трошки важкуватою для мене, тому що було мало часу між зборами і просто емоційно і психологічно було дуже важко. У мене був такий... апатичний настрій дуже часто. А що стосується тренувального процесу, то не вистачало гір трошки, тобто безпосередньо гірської підготовки.

– Які подальші плани у тренерського штабу щодо тебе? Чи будеш ти брати участь в чемпіонаті Європи, чи розглядалася можливість твоєї участі в окремих гонках Кубка світу та ін.?
– Конкретні плани я не знаю, але, в загальному, ми планували брати участь в чемпіонаті Європи. Та будемо дивитися, як кажуть тренери, по команді А, відштовхуючись від того, будуть вони виступати або не будуть знаходитись на цих змаганнях. Про Кубок світу я нічого не знаю, і ніхто ще нічого не говорив. Але мені здається, що туди мені зарано - швидкість у мене поки не для Кубка світу.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Зіркова шведська біатлоністка повернеться в лижні гонки
Біатлон | 23 квітня 2024, 17:42 3
Зіркова шведська біатлоністка повернеться в лижні гонки

У біатлоні Стіна Нільссон успіхів не досягла

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Антон Корзун
Дивні висловлювання, добре щоб не було пізно. Біатлоністки її ровесниці та навіть менші за віком вже топові спортсменки на КС і основні в своїх збірних. Щоб стати кращим треба змагатися з кращими, а не зі збитими льотчиками чи юніорами на кубку міжнародного біатлонного союзу.
vizuals
Для пробіжок у магазин за горілкою підійде