Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 сiчня 2021, 15:05
2116
0

Арсенал - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи зможуть «каноніри» повернутися на переможний хід?

| Оновлено 20 сiчня 2021, 15:05
2116
0
Арсенал - Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

У понеділок, 18 січня, у Лондоні на «Емірейтс Стедіум» відбудеться матч 19 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Арсенал» прийме «Ньюкасл».

«Арсенал»

Команда Мікеля Артети на стику грудня та січня видала серію з трьох переможних матчів, по черзі здолавши «Челсі» (3:1 вдома), «Брайтон» (1:0 на виїзді) та «Вест Бромвіч» (4:0 на виїзді). Здавалося б, «каноніри» остаточно прийшли до тями після затяжної низки листопадово-грудневих невдач, і готові зайнятися стабільним поповненням свого очкового багажу. Але у останній мідвік «Арсенал» на своєму полі не зміг обіграти «Кристал Пелас» (0:0), хоча і завершив гру з перевагою за ігровими показниками.

Втім, недобір очок в рідних стінах у поєдинку з «орлами» не випав із загальної канви результатів команди у поточному сезоні АПЛ на своєму полі. У «Арсеналу» за домашніми досягненнями на разі тільки 13-й показник у лізі - у 9 матчах набрано 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки). Куди краще у лондонців йдуть справи на виїзді, де також у 9 іграх взято 13 пунктів.

Але що цікаво: перед нічиєю з «Крістал Пелас» у чемпіонаті «Арсенал» зустрічався в 1/32 фіналу Кубка Англії з.... «Ньюкаслом». Команди змогли визначити найсильнішого лише у додатковий час. Ним виявилися «каноніри» (2:0), але вже за п'ять днів після цього вони не знайшли управу на «орлів».

Проти «сорок» за «канонірів» точно не зможе зіграти травмований Марі, під питанням знаходяться Тірні та Мартінеллі.

«Ньюкасл»

Колектив Стіва Брюса підходить до матчу на 15 позиції у таблиці англійської Прем'єр-ліги. У 17 іграх «сороки» набрали 19 очок, здобувши 5 перемог при 4 нічиїх та 8 поразках. Останнім часом справи у команди йдуть не дуже добре - вона йде у чемпіонаті Англії на серії з шести матчів без перемог.

В останнє «Ньюкасл» перемагав 12 грудня, коли на своєму полі обіграв «Вест Бромвіч» (2:1). Далі були виїзна поразку від «Лідса» (2:5), нічия 1:1 вдома з «Фулґемом», поразка у гостях від «Манчестер Сіті» (0:2), домашня нічия 0:0 в грі з «Ліверпулем» та невдачі у поєдинках з «Лестером» (1:2 вдома) та «Шеффілд Юнайтед» (0:1 на виїзді). Поразка від «клинків» була образлива удвічі, оскільки їхній суперник до цього у 18 матчах сезону зі старту ніяк не міг домогтися перемоги.

Поразка від «Шеффілд Юнайтед» продовжила виїзну серію «сорок» з поразок до трьох матчів. У таблиці гостьових показників АПЛ «Ньюкасл» займає 16 місце, маючи в активі 8 очок після 8 зіграних на виїзді зустрічей.

У майбутньому поєдинку партнерам не зможуть допомогти дискваліфікований Фрейзер, а також, ймовірно, Льюїс та Фернандес, що знаходяться під питанням.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у англійській Прем'єр-лізі 50 матчів. На рахунку у «Арсеналу» 30 перемог, включаючи 19 на своєму полі. «Сороки» виграли у 10 поєдинках, в тому числі – у чотирьох на виїзді. Ще у десяти поєдинках суперники розійшлися миром.

У попередньому сезоні-2019/2020 «каноніри» відсвяткували дві перемоги над «Ньюкаслом»: 1:0 на полі «сорок» та 4:0 - в рідних стінах. Нагадаємо, 9 січня цього року команди з'ясовували стосунки у 1/32-й Кубка Англії. З рахунком 2:0 перемогу в додатковий час здобув «Арсенал».

Орієнтовні склади:

«Арсенал»: Лено, Мейтленд-Найлс, Габріель, Холдінг, Бельєрін, Джака, Парті, Обамеянг, Сміт-Роу, Сака, Ляказетт.

«Ньюкасл»: Дарлоу, Річі, Кларк, Шер, Фернандес, Йедлін, Жоелінтон, Лонгстафф, Хендрік, Алмірон, Вілсон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

18 січня, понеділок

«Арсенал» - «Ньюкасл»
Лондон. «Емірейтс Стедіум». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

 
  • 1.44
  • 4.60
  • 8.10
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.