Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 сiчня 2021, 02:43
2110
0

ПРОДИВУС: Українські отамани – один з найуспішніших національних проектів

Президент федерації боксу України розповів про створення команди «Українських отаманів»

| Оновлено 18 сiчня 2021, 02:43
2110
0
ПРОДИВУС: Українські отамани – один з найуспішніших національних проектів
fbu.org.ua

Шість років тому, 16 січня 2015 року, боксерський клуб «Українські отамани» у Києві провів матчеву зустріч проти «Мексиканських Воїнів», стартувавши у п’ятому сезоні WSB. Президент Федерації боксу Володимир Продивус України згадав ту команду.

«Я чітко усвідомлював те, що головні зірки Національної збірної України приймуть рішення припинити виступи у її складі та розпочнуть професійну кар’єру. Це абсолютно логічний шлях після таких тріумфальних результатів на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. Ми, відверто кажучи, були до цього готові і чітко усвідомлювали те, що на український бокс чекає складний та дуже непростий період зміни поколінь. Тому нам було вкрай необхідно, щоб цей процес пройшов без відчутних потрясінь для українського боксу. Єдиним можливим вирішенням цієї задачі було ще на рік-два притримати наших титулованих чемпіонів. Адже поряд з ними набиратиметься досвіду наша молодь і саме завдяки нашим чемпіонам ми могли створити дійсно національний спортивний проект, яким могла пишатися вся наша держава. Я дуже радий тому, що в підсумку нам вдалося реалізувати цей проект на максимум. Переконаний у тому, що саме проект «Українські отамани» є одним з найбільш успішних національних проектів за усі роки Незалежності нашої держави. Ми дійсно пишаємось цим досягненням.

Не без гордості можу сказати, що у розвиток тієї команди я вклав свою душу, чимало зусиль і, якщо бути до кінця відвертим, неймовірно велику суму фінансових інвестицій. Але, чесно кажучи, жодного разу не пожалкував про це. Адже чітко усвідомлював, що на наших з вами очах, на очах мільйонів любителів боксу писалася нова історія українського боксу, з новими героями, з перемогами і незабутніми боями. Все робилося виключно для розвитку і популяризації боксу в Україні, для того, щоб глядач міг дивитися якісний бокс світового рівня і саме за участю наших талановитих спортсменів. Хочу зауважити, що саме завдяки «Отаманам» ми відкрили багатьох зірок і дали поштовх багатьом боксерам в їхній подальшій кар'єрі».

 

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.