Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 сiчня 2021, 22:16
1475
0

Манчестер Сіті - Кристал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Городяни» Манчестера спробують здобути п'яту поспіль перемогу у АПЛ

| Оновлено 17 сiчня 2021, 22:16
1475
0
Манчестер Сіті - Кристал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

У неділю, 17 січня, у Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться матч 19 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Кристал Пелас».

«Манчестер Сіті»

Підопічні Хосепа Гвардіоли розташовуються в таблиці англійської Прем'єр-ліги на третій позиції, маючи в активі 32 очки. Вони провели 16 матчів (9 перемог, 5 нічиїх, 2 поразки), в той час як «Манчестер Юнайтед» (36 пунктів) та «Ліверпуль» (33 очки), які знаходяться перед ними, зіграли на один поєдинок більше. До всього, на гру проти «Кристал Пелас» «городяни» вийдуть, вже знаючи, як у очному поєдинку з'ясували свої стосунки лідери.

На сьогодні у «Сіті» все ще триває вісьмиматчева серія у АПЛ без поразок. В останнє вони програвали 21 листопада на виїзді «Тоттенґему» (0:2), після чого здобули 6 перемог за двох нічиїх. У чотирьох останніх турах команда виключно перемагала - «Саутгемптон» (1:0 на виїзді), «Ньюкасл» (2:0 вдома), «Челсі» (3:1 на виїзді) та «Брайтон» (1:0 вдома).

У проміжку між перемогами над «аристократами» та «чайками» «Сіті» у півфіналі Кубка англійської ліги здолав «Манчестер Юнайтед» (2:0) та вийшов до фіналу турніру, а також вибив «Бірмінгем» (3:0) з розіграшу Кубка Англії. А відразу після виграшу у «святих» хлопці Гвардіоли у тому ж Кубку ліги розгромили «Арсенал» (4:1 на виїзді). Тобто, «городяни» зараз у всіх турнірах мають відразу семиматчеву переможну серію.

«Кристал Пелас»

Команда Роя Ходжсона займає у турнірній таблиці чемпіонату Англії 13 позицію. Маючи в активі 23 очки після 18 проведених зустрічей, вона може похвалитися 6 перемогами за 5 нічиїх, проте в пасиві у неї є 7 невдач.

«Орли» у однаковій мірі комфортно почувають себе що вдома, що на виїзді. У 9-ти домашніх матчах вони набрали 12 очок, а у дев'яти виїзних - 11 (3 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки). Втім, всі основні досягнення «Кристал Пелас» у гостях залишилися десь на старті сезону. На сьогодні у 5-ти останніх зустрічах поза домом вони перемогли лише один раз, а у трьох крайніх поєдинках 1 раз програли та двічі зіграли внічию («Вест Ґем» - 1:1, «Астон Вілла» - 0:3, «Арсенал» - 0:0).

Що до загального стану справ, то лондонці мають у активі лише одну перемогу і взагалі у п'яти останніх матчах. 2 січня вони вдома обіграли «Шеффілд Юнайтед» (2:0). А до цього їх розбили «Ліверпуль» (0:7 вдома) та «Астон Вілла» (0: 3 на виїзді), після чого відбулася домашня нічия 1:1 з «Лестером». В крайньому ж поєдинку підопічні Ходжсона змогли на півночі Лондона стримати «Арсенал» (0:0), який до цього переміг у трьох поєдинках поспіль.

Історія зустрічей

В рамках англійської Прем'єр-ліги клуби провели між собою 20 зустрічей. У 12-ти виграли «городяни», включаючи шість на своєму полі та шість - на виїзді. На рахунку у «орлів» 3 перемоги (1 - виїзна). 5 матчів завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 поєдинок команд у Лондоні завершився перемогою «Манчестер Сіті» (2:0), а на поле «городян» потім була зафіксована нічия 2:2.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Канселу, Рубен Діаш, Стоунз, Вокер, Гюндоган, Родрі, Фоден, Де Брейне, Стерлінг, Жезус.

«Крістал Пелас»: Гуаіта, Ворд, Куяте, Томкінс, Мітчелл, Таунсенд, Макартур, Мілівоєвич, Езе, Заа, Бентеке.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.19 по лінії Parimatch.

17 січня, неділя

«Манчестер Сіті» - «Кристал Пелас»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». Початок - о 21:15
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 3:0

 

 
  • 1.19
  • 7.30
  • 17.0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.