Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
|
628
0

Аякс – Феєнорд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 17-го туру Ередівізі

Аякс – Феєнорд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 17-го туру нідерландської Ередівізі «Аякс» – «Феєнорд». 

«Ціаквий матч нам належить побачити. У Нідерландах завжди цікавий футбол, тому що вони віддають пріоритет атаці, починаючи з дитячо-юнацького футболу. Школи «Аякса» і «Феєнорда» закладають в своїх вихованцях атакуючий футбол. 

Команди лідирують в Ередівізі. «Аякс» з 38 очками йде першим, а «Феєнорд» з 35 балами – другим. Але є різниця в забитих м'ячах. В активі «Аякса» 57 голів проти 32 точних ударів «Феєнорда». У амстердамців атакуючий потенціал великий, тому що гравці групи атаки дуже сильні. Той же Тадич був лідером «Аякса», що повинен був виходити у фінал Ліги чемпіонів. Також виділю досвідчених Хюнтелаара і Блінда, а також Промеса. Воротар Онана добре грає в воротах. 

Не ображаючи «Феєнорд», склад «Аякса» сильніше, і він не випадково знаходиться на першому місці. Вдома амстердамці 6 раз перемогли, 1 раз зіграли внічию і 1 раз поступилися. Така ж статистика у роттердамців у виїзних матчах. 

Обидва тренери досвідчені. У «Аякса» – це Ерік тен Хаг, який тривалий час успішно працює з амстердамцями. А у «Феєнорда» – Дік Адвокаат, який має за спиною колосальний досвід. На нас чекає цікавий матч. Але, на мою думку, «Аякс» ближче до перемоги, ніж «Феєнорд», – сказав Грозний. 

Матч «Аякс» – «Феєнорд» відбудеться 17 січня. Початок зустрічі – о 17:45. 

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.