Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 сiчня 2021, 14:02
1208
0

Наполі – Фіорентина. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 18-го туру Серії А

| Оновлено 17 сiчня 2021, 14:02
1208
0
Наполі – Фіорентина. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 18-го туру італійської Серії А «Наполі» – «Фіорентіна». 

«Наполі» зараз йде на шостому місці в Серії А і знаходиться поруч з лігочемпіонівською зоною. «Фіорентина», маючи хороший склад і хорошого тренера, чомусь ні за що не бореться, перебуваючи на 12-му місці. Так, напередодні, в матчі Кубка Італії вони добре зіграли з «Інтером», але все одно поступилися (1:2). 

«Наполі» зараз більше потрібні очки. У неаполітанців перебудовується гра. Гаттузо – тренер з характером, такий собі «пітбуль», який перекусить кого хочеш. Яким гравцем він був, таким же тренером і став. У попередніх двох домашніх матчах Серії А «Наполі» зіграв внічию і поступився. Хоча при Саррі такого практично не було. Це пов'язано з перестроюваннями.

Мілік кудись перейде. До складу введені нові хороші гравці: той же нападник Політано. Сьогодні атакуюче тріо Політано – Мертенс – Інсіньє виглядає шикарно. «Наполі» зобов'язаний забивати «фіалкам». У них хороша різниці забитих-пропущених: 34–16. Але все-таки неаполітанці при 10 перемогах 5 разів програли. А це забагато! Виграй команда три матчі з цих п'яти, і був би «Наполі» на першому місці. 

«Фіорентина» в гостях тільки раз перемогла, два рази зіграла внічию, інші матчі програла. «Фіалки» 9 м'ячів забили і 15 пропустили. «Наполі» зобов'язаний виграти у «Фіорентини». Якщо я помилюся в прогнозі, то це буде збіг обставин. «Наполі» зараз на ходу і не має права втрачати очки.

Я ставлю на «Наполі», однозначно вони виграють. Але гра буде дуже цікавою, тому що «Фіорентина» – граюча команда. Рібері і компанія можуть створити проблеми будь-якому супернику. Наочний приклад: перемога над «Ювентусом» (3:0) в Турині! Рекомендую «Наполі» не розслаблятися», – сказав Грозний. 

Матч «Наполі» – «Фіорентина» відбудеться 17 січня. Початок зустрічі – о 13:30. 

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.