Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 16 сiчня 2021, 21:33
593
4

Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 19-го туру АПЛ

| Оновлено 16 сiчня 2021, 21:33
593
4
Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Твіттер Лестера. Брендан Роджерс

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го туру Прем'єр-ліги Англії «Лестер» - «Саутгемптон».

«В Англії чемпіонат, як завжди, цікавий. Boxing Day багато чого змінив і тепер ціла група команд бореться за найвищі місця, перша сімка як мінімум. І в цю сімку «Лестер» з «Саутгемптоном» входять. Раніше вважалося, що, якщо грає Варді, значить тільки тоді у «Лестера» буде результат. Але варто зазначити, що зараз у «лисів» дуже хороший тренер Роджерс. Тому я не здивований, що «Лестер» зараз йде на високому четвертому місці в АПЛ. Протягом року «лисиці» досить серйозно додали. Виділю у «Лестера» гру Тілеманса, Шмайхеля, Ундера, Іхеаначо. Зараз у «Лестера» дуже хороший підбір гравців, якими Роджерс вміло розпоряджається. Не випадково ми часто бачимо хороші матчі у виконанні «лисів». У попередніх дев'яти матчах вони тільки один раз програли - «Евертону» (0:2). До речі, «Лестер» багато забиває. Після тієї поразки від «ірисок» вони весь час забивають. У них відмінна статистика: в попередніх дев'яти матчах вони тільки раз програли і тільки раз вони пішли з поля без забитого м'яча. А перемогли вони за цей період «Шеффілд Юнайтед», АЕК, «Брайтон», «Тоттенхем», «Ньюкасл», «Сток Сіті» і зіграли внічию з «МЮ» і «Кристал Пелас». «Лестер» на ходу і команда продовжить перебувати в групі лідерів. Але «Лестеру» доведеться грати з дуже сильною командою - «Саутгемптоном».

Чому «Саутгемптон» - сильна команда? Це потрібно розуміти. Головний тренер у «святих» - австрієць Хазенхюттль, який пройшов систему «Ред Булл Зальцбург». Хто проходить систему «Ред Булл», той стає досить серйозним тренером. Не випадково «Саутгемптон» пристойно виглядає і не багато пропускає. Їхня статистика за голами: 26-19. До слова, «святі» 4-го січня «Ліверпуль» обіграли 1:0. А це дорого коштує. Також вони 2:0 обіграли «Евертон» і зіграли в нічиї з «Челсі» (3:3), «Арсеналом» (1:1) і з «МЮ» (2:2). Також команда австрійця обіграла «Ман Сіті» (1:0) і «Астон Віллу» (4:3). В гостях «святі» 4 рази зіграли внічию, тричі перемогли і тільки раз поступилися.

Взагалі, мені здається, обидві команди знаходяться вгорі, в першу чергу, завдяки своїм тренерам. Але у «Лестера» є ще й топові гравці і їм в цьому плані легше. «Саутгемптон» має в своєму складі воротаря Форстера, досвідченого Волкотта, лідера збірної Польщі Беднарека, шотландця Армстронга. Є там і інші хороші хлопці, які, наприклад, виступають за африканські збірні. Хазенхюттлю вдалося донести своє бачення до гравців, і вони пристойно виглядають, всього на три очки відстаючи від третього місця.

Матч буде цікавий. Обидві команди можуть забити. Я ставлю на те, що «Лестеру» вдасться перемогти, але з великими труднощами. Виключати нічию в цьому поєдинку теж не буду. Ви маєте право ставити на будь-який результат. Я просто даю аналітику, а ви приймаєте рішення самостійно. Рекомендую нашим читачам не пропускати цей матч і подивитися його», - сказав Грозний.

Матч «Лестер» - «Саутгемптон» відбудеться 16-го січня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 6
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
У Грозного в Испанском футболе ничего не получилось, так он перешел на Англию, здесь тоже будет все мимо.
Barsa_che
Решил прочитать статью. Вот дает Грозный, или победит Лестер или будет ничья, еще бы сказал или проиграет. Вообщим эксперд Грозный, как в песне, толи дождик толи снег, толи будет толи нет.
salamanka1982
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил