Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 17 сiчня 2021, 00:19
1447
0

Макс Холловей – Келвін Каттар. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ABC 1

| Оновлено 17 сiчня 2021, 00:19
1447
0
Макс Холловей – Келвін Каттар. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Найближчого суботнього вечора «Бійцівський острів» в Абу-Дабі (ОАЕ) прийме перший турнір UFC у 2021 році. Це також буде перший турнір промоушену в співпраці з американською телевізійною мережею ABC, тому івент буде носити назву UFC on ABC 1. Це шоу цікаве ще тим, що глядачі, нарешті, зможуть наживо спостерігати за боями UFC, близько 2000 уболівальників будуть присутні на «Etihad Arena»16 січня.

У заголовку карду UFC on ABC 1 відбудеться поєдинок двох топових напівлегковаговиків Холловея і Каттара.

№1 рейтингу і екс-чемпіон UFC у напівлегкій вазі Холловей підходить до бою після не дуже вдалої для себе дилогії з Александром Волкановскі. У грудні 2019 року Холловей позбувся титулу, програвши австралійцю в конкурентному бою одноголосним рішенням суддів. А в негайному реванші в липні на UFC 251 у ще більш рівній сутичці Волкановскі знову виграв, цього разу роздільним рішенням суддів. Для Холловея це була третя поразка в останніх чотирьох боях.

Холловей - Каттар варто дивитися навіть не фанатам UFC. Це буде топ-бій

Каттар минулий рік провів на мажорній ноті. У травні на UFC 249 він закрив гідний програш Забіту Магомедшаріпову за очками, відправивши в нокаут Джеремі Стівенса. А в липні Каттар розібрався одноголосним рішенням суддів у 5-раундовому бою з Деном Іге.

Прогноз на бій

Холловей відомий як відмінний ударник із хорошим боксом і кікбоксингом. Не володіючи потужним ударом, він часто фінішує своїх суперників за рахунок величезної маси викинутих ударів. Сам гаваєць відмінно тримає удар і володіє чудовою витривалістю.

Каттар - виходець з кікбоксингу, як і його суперник. Він також робить ставку не на разовий удар, а на комбінаційну роботу. Хоча у Каттара досить важкі руки. Келвін теж стійкий боєць, здатний витримувати високий темп.

Ймовірно, на нас чекає близький бій у стійці, який дійде до суддівського рішення. Холловей, звичайно, більш досвідчений і майстерний боєць, і за рахунок цього він може записати собі в актив майбутній виступ.

Перемога Холловея за очками

 
  • 1.59
  • 46
  • 2.35
Сделать ставку
 
  • 1.65
  • 2.35
Сделать ставку
 
  • 1.63
  • 2.43
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.