Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1725
0

Шеффілд Юнайтед - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Командам не можна відступати

Шеффілд Юнайтед - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/spursofficial

У неділю, 17-го січня, в Шеффілді на стадіоні «Бреммел Лейн» в рамках матчу 19-го туру чемпіонату Англії місцевий «Шеффілд Юнайтед» прийме «Тоттенхем».

«Шеффілду» потрібно перемагати, щоб йти з дна турнірної таблиці, а «Тоттенхему», щоб залишитися в боротьбі за найвищі місця. В результаті має вийти цікавий і непоступливий поєдинок.

«Шеффілд Юнайтед»

Підопічні Кріса Вайлдера в минулому турі здобули тільки першу перемогу в сезоні. Вони в рідних стінах виявилися сильнішими за «Ньюкасл». Ця вікторія дозволила «Шеффілду» набрати п'ять очок, команда залишилася на останньому місці з відставанням від рятівної, сімнадцятої позиції в дев'ять пунктів.

Перед цим «Юнайтед» також виграв у Кубку Англії. Він на виїзді переграв «Брістоль Роверс» і вийшов в 1/16 фіналу турніру, де зіграє з «Плімутом». Двоматчева переможна серія говорить про те, що команда Вайлдера поступово знаходить свою гру. Звичайно, можливо «Шеффілд» пізно почав приходити в себе і команді буде складно залишитися в еліті, але ще все реально.

У лазареті «Шеффілда» знаходяться захисники Джек Робінсон і Джек О'Коннел, а також хавбек Сандер Берг. Також під питанням участь у зустрічі Енді Стівенса, Джорджа Болдока і Олівера МакБерні.

«Тоттенхем»

«Шпори» продовжують свою участь відразу в чотирьох турнірах. Команда Жозе Моуріньо пробилася в фінал Кубка англійської ліги, де зіграє з «Манчестер Сіті», вийшла в 1/16 фіналу Кубка Англії (суперник - «Вікомб») і Ліги Європи (суперник - «Вольфсберг»), а також займає шосте місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. Графік у лондонців дуже напружений, звідси і нестабільні результати.

Серед тижня «Тоттенхем» провів перенесений матч 16-го туру проти «Фулхема». «Шпори» не змогли перемогти команду, яка також знаходиться в зоні вильоту. Зараз в активі підопічних Моуріньо 30 очок, вони відстають від лідируючого «Манчестер Юнайтед» на шість балів. Чи зможе лондонська команда нарешті здобути хоч один трофей?

Давно травмований Джованні Ло Чельсо - єдиний футболіст «Тоттенхема», який не зможе взяти участь в цій грі.

Історія зустрічей

Суперники зустрічалися на полі вже 92 рази. 36 перемог на рахунку «Тоттенхема», 29 разів вигравав «Шеффілд» і в 27 поєдинках команди не змогли виявити сильнішого.

У минулому сезоні «Шеффілд» був незручним суперником для «Тоттенхема». У Лондоні команди не змогли виявити сильнішого, а в Шеффілді перемогу здобули господарі.

Орієнтовні склади:

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл, Бешем, Еган, Ампаду, Богл, Лундстрьом, Норвуд, Флек, Осборн, Берк, Макголдрік.

«Тоттенхем»: Льоріс, Ор'є, Санчес, Дайєр, Регілон, Вінкс, Ламела, Сіссоко, Ндомбеле, Сон, Кейн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.62 по лінії Parimatch.

17 січня, неділя

«Шеффілд Юнайтед» – «Тоттенхем»
Шеффілд. Стадіон «Бреммел Лейн». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 6,30
  • 3,85
  • 1,62
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.