Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
| Оновлено 14 сiчня 2021, 21:11
2180
1

Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії

Чи подарують «вершкові» ще одне Ель-класико?

| Оновлено 14 сiчня 2021, 21:11
2180
1
Реал – Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії
Твіттер Реала

На переможця цієї пари у фіналі вже чекає «Барселона», яка здолала в першому півфіналі в серії пенальті «Реал Сосьєдад». А це означає, що в разі перемоги «вершкових», в фіналі Суперкубка на нас очікує ще одне Ель-класико в сезоні. І потрібно відзначити, що для позапланової зустрічі «Барселони» і «Реала» є досить вагомі підстави.

«Реал», незважаючи на дві нічиї в останніх трьох зустрічах чемпіонату, зараз знаходиться в кращій формі, ніж два місяці тому, коли «вершкові» дозволяли собі програти на виїзді «Валенсії» 4:1, а через тур, після нічиєї з «Вільярреалом», поступитися вдома «Алавесу». При цьому обидві команди ні до матчу з «Реалом», ні після нього дуже довго не відчували смаку перемог.

Команда Зінедіна Зідана в грудні здобула п'ять поспіль перемог в Ла Лізі, піднявшись на друге місце. Відставання від «Атлетіко», незважаючи на перемогу в очній зустрічі, ще досить велике - шість очок при грі в запасі у «матрацників», але «Реал» принаймні повернувся в чемпіонську гонку. Так, можливо, поки гра «Реала» далека від ідеалу, але прогрес в діях «вершкових» не можна не відзначити.

«Атлетік» в цьому сезоні дуже нестабільний. Якщо вдома баски ще беруть очки (п'ять перемог з шести здобуті на рідному «Сан-Мамесі»), то на виїзді «червоно-білі» є «солодкою булочкою» для опонентів. Нестабільність в результатах привела до зміни тренера: 4 cічня «Атлетік» очолив Марселіньо Гарсія, який змінив Гаїску Гарітано. Цікаво, що останній раз баски міняли тренера по ходу сезону аж 35 років тому.

Під керівництвом Марселіньо Гарсії «Атлетік» провів один матч, поступившись вдома «Барселоні» з рахунком 2:3. Після цього на «червоно-білих» чекав ще й матч з «Атлетіко», але баски не змогли приземлитися в Мадриді через снігопад і гру було перенесено. Можливо, це і на руку «Атлетіку» - у нового тренера буде більше часу на те, щоб познайомитися з новими підопічними і донести до них свої ідеї.

«Реал» через негоду теж не без пригод добирався до Памплони, де зіграв у нульову нічию з «Осасуною» і не зумівши повернутися до Мадрид, відразу відправився на матч Суперкубка Іспанії.

У цьому чемпіонаті суперники вже зіграли в Мадриді - і перемогу з рахунком 3:1 відсвяткували господарі. При цьому, потрібно зазначити, що до останньої хвилини рахунок був 2:1 і в кінцівці «Атлетік» мав кілька шансів, щоб здобути нічию, але не реалізував їх, а Бензема поставив крапку в матчі.

Букмекери, безумовно, вважають, беззаперечним фаворитом команду Зінедіна Зідана. Ми теж вважаємо, що «Реал» переможе. Але матч навряд чи буде простим. Ризикнемо поставити на мінімальну перемогу 1:0.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа - Начо, Варан, Рамос, Менді - Каземіро, Кроос, Модріч - Васкес, Бензема, Асенсіо.

«Атлетік»: Сімон - Капа, Нуньєс, Мартінес, Баленсіага - Весга, Дані Гарсія - Муньяін, Де Маркос - І. Вільямс, Рауль Гарсія.

14 січня, четвер

«Реал» – «Атлетік»
Мальорка. Стадіон «Ла Росаледа». 22:00
Прямая трансляція на відеосервісі MEGOGO
РЕАЛ - АТЛЕТІК. ТЕКСТОВАЯ ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:0

 

 
  • 1,728
  • 3,920
  • 5,450
Сделать ставку
 
  • 1,75
  • 3,75
  • 5,00
Сделать ставку
 
  • 1,72
  • 3,75
  • 5,30
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024
Футбол | 02 липня 2024, 00:25 8
ФОТО. Роналду розплакався на полі після незабитого пенальті на Євро-2024

Ян Облак врятував збірну Словенії від пропущеного голу у матчі 1/8 фіналу

Це було очікувано. Дядько Ф'юрі відреагував на відмову Усика від титулу IBF
Бокс | 01 липня 2024, 13:46 0
Це було очікувано. Дядько Ф'юрі відреагував на відмову Усика від титулу IBF

Пітер Ф'юрі нагадав, що Міжнародна боксерська федерація робила так і раніше

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Понятно, что Реал фаворит, но пройти Атлетик, будет очень не просто. Смотрел недавно Атлетик Барселона - 2 : 3, Барселона выиграла, но Атлетик выглядел очень сильно. Не удивлюсь, если Атлетик пройдет Реал.