Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 сiчня 2021, 20:26
2340
1

Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Дербі Капітоліно відкриє 18-й тур Серії А

| Оновлено 15 сiчня 2021, 20:26
2340
1
Лаціо – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Лаціо

У п'ятницю, 15 січня, відбудеться Дербі Капітоліно в рамках 18-го туру чемпіонату Італії з футболу. «Лаціо» на арені «Стадіо Олімпіко» прийматиме «Рому».

«Лаціо»

«Орли» поки не входять у зону єврокубків, але відставання від неї невелике. Та й до четвертої позиції, яка дозволить знову вийти в Лігу чемпіонів, всього п'ять очок, там розташувався чинний чемпіон, туринський «Ювентус». «Лаціо» за 17 турів виграв вісім матчів, в чотирьох зіграв внічию і п'ять разів програв. Восьме місце, звичайно, не відповідає амбіціям команди Сімоне Індзагі, але попереду ще більше половини турнірного шляху.

Але останнім часом проглядається позитивна динаміка. В останніх двох турах «Лаціо» набрав максимальну кількість очок: спочатку на своєму полі обіграв «Фіорентину» (2:1), а потім в гостях виграв у «Парми» (0:2). Ці успіхи частково пов'язані з тим, що зараз «Лаціо» повністю сконцентрований на чемпіонаті. А ось в лютому підопічні Індзагі в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройдуть випробування мюнхенською «Баварією», яка тріумфувала в турнірі в минулому році. Але це буде в лютому, а зараз потрібно набирати очки в Серії А.

«Рома»

Команда колишнього наставника донецького «Шахтаря» Паулу Фонсеки виглядає вельми симпатично в першій частині цього чемпіонату, показуючи видовищний атакуючий футбол. За 17 турів «вовки» здобули десять перемог, чотири рази зіграли внічию і зазнали трьох поразок. З 34 очками в активі римляни посідають третє місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідируючого «Мілана» на шість балів.

Перед португальським тренером Фонсекою стоїть завдання-мінімум вивести «Рому» у Лігу чемпіонів, що в минулому сезоні йому не вдалося зробити. Зберігши роботу, Паулу, очевидно, зробив висновки. Поки справи у його команди йдуть непогано, головне, щоб складний графік не вплинув на злагоджений механізм. У минулому турі «вовки» зіграли внічию з «Інтером» (2:2), а тепер поміряються силами з іншим столичним колективом.

Орієнтовні склади

«Лаціо»: Рейна – Акпа-Акпро, Габаррон, Раду, Марушич, Ладзарі, Перейра, Мілінковіч-Савіч, Альберто, Іммобіле, Кайседо.

«Рома»: Лопес – Карсдорп, Ібаньєс, Манчіні, Спінаццола, Верету, Пеллегріні, Крістанте, Вільяр, Мхітарян, Джеко.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 2.40 по лінії Parimatch.

15 січня, п'ятниця

«Лаціо» – «Рома»
Рим. Стадіон «Стадіо Олімпіко». 21:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 3.00
  • 3.65
  • 2.40
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ігор Шалейко
Лаціо - Рома 1-1