Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8668
5

Боб АРУМ: «Ломаченко хоче провести реванш з Лопесом»

Але американець не схильний до того, що битися вдруге

Боб АРУМ: «Ломаченко хоче провести реванш з Лопесом»
Skysports.com. Теофімо Лопес і Василь Ломаченко

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум повідомив, що Василь Ломаченко хоче влаштувати реванш з абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі Теофімо Лопесом.
 
«Я не говорив з Ломаченком. Я спілкувався з його менеджером Егісом Клімасом. Ломаченко хоче провести реванш з Лопесом, але Теофімо не схильний до того, щоб знову з ним битися. Тому подивимося, що ми влаштуємо для Ломаченка.
 
Люди з Близького Сходу, які завжди знаходяться поруч, згадували про організацію цього реваншу. У боксі завжди говорять гроші. Ми не можемо влаштовувати такі великі івенти без глядачів. Просто не можна цього робити. Втрачається занадто багато джерел доходу», - сказав Боб Арум в інтерв'ю Гарету Девісу.
 
Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів.

Джерело Fightnews
Оцініть матеріал
(83)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Не вірю, що бій з іншим боксером принесе більше грошей, аніж бій із Ломаченком!!! Лопес відверто бздить !!! Ось якраз він у разі програшу реваншу Ломі просто випаде в осадок !
Виктор Алтухов
В принципе, Лопес понимает, что бой, в лучшем случае, он не выиграл, это было заметно и на состоянии лиц, и что, стоит Ломаченко прибавить немного в активности, он посыпется и судьи спасти не смогут. Нл деньги и мнение болельшиков были сильны всегда. Посмотрим.
ser_nat
Арум так говорит как вроде он ничего не решает))
JohnNeuman
Как боксер Лопес средний, по защите так вообще слабый. Просто он более мощный, если будет встречаться с топами, то проиграет и не раз.