Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:31
1002
1

Новий сезон НХЛ. Прогноз Олексія Житника

Екс-гравець ряду клубів НХЛ прокоментував новий сезон

| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:31
1002
1
Новий сезон НХЛ. Прогноз Олексія Житника
facebook.com

Відомий у минулому хокеїст Олексій Житник (Сокіл, Айлендерс, Баффало, Лос-Анджелес і інші) поділився думкою про новий сезон НХЛ, який стартує 14-го січня.

Фаворит Кубка Стенлі

Останнім часом дуже важко передбачити навіть не те, хто виграє, а хто потрапить в плей-офф, а тим більше, пройде далі. Всі команди в рівних умовах, у всіх є свій шанс. Років 10-15 тому можна було сказати, що 5-6 команд - явні фаворити. Зараз такого немає, тому, в нинішній час в НХЛ дуже важко прогнозувати. Це дуже добре для Ліги, коли є така непередбачуваність. Насправді, успішний виступ залежить від травм, роботи менеджменту, підбору гравців. Тим більше, в наш час з коронавірусом дуже важко спрогнозувати, як буде складатися сезон.

Плюс зараз змінився формат розіграшу, всі будуть грати в своїх дивізіонах, тому я б навіть не брався прогнозувати.

Західна і східна конференція

Якщо говорити про мої симпатії, то взагалі, канадські команди давно не вигравали Кубок Стенлі. Зараз їх всього залишилося 7 в НХЛ, інші з США. У канадських команд є хлопці, які задрафтовані в перших раундах, в Едмонтоні, Калгарі. Мені б хотілося, щоб канадські команди виграли або були близькі до фіналу. Так як я довго грав в Нью-Йорку, то хотілося б побачити успіхи Айлендерс або Рейнджерс. Ще симпатизую Нью-Джерсі, там працює мій колишній тренер Лінді Рафф.

На Заході, як я і говорив, цікаво поспостерігати за Едмонтоном і Калгарі. А в принципі, я вболіваю за гарний яскравий хокей, хто сильніший, той і повинен перемагати.

Потенційні відкриття сезону

Відкриття сезону важко передбачити, але молодь в Едмонтоні, маю на увазі таких гравців, як Коннор Макдевід і Леон Драйзайтль, і в Калгарі, де є хороше ланка з молодих гравців, повинна показати себе, хтось повинен вистрілити. В цілому, в кожній команді є свій потенціал, досить серйозний. Одне або дві ланки в кожній команді повинні себе показати, там зібрані яскраві гравці.

Ще я думаю, що багато чого залежить від воротаря. Якщо голкіпери гратимуть надійно, то це вже 50% успіху. Воротарська лінія - найголовніша. Якщо взяти той же Лас-Вегас, то команда начебто нова, всього три роки, але успішно грає останнім часом.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Archie FireLion
Наконец новый сезон лучшего хоккейного чемпионата!