Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Нідерланди
| Оновлено 13 сiчня 2021, 03:02
1118
2

ПСВ - АЗ: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 16-го туру нідерландської Ередівізі

| Оновлено 13 сiчня 2021, 03:02
1118
2
ПСВ - АЗ: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК ПСВ

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 16-го туру нідерландської Ередівізі ПСВ Ейндховен - АЗ Алкмаар.

«Я знайомий з командами з чемпіонату Нідерландів. Тут гостроатакуючий футбол. З дитинства гравцям прищеплюють прерогативу атаки. нідерландці здорово працюють з м'ячем.

ПСВ цього сезону в кожному матчі забивають. Хоча і АЗ майже в кожному матчі забиває. Це взагалі парадоксальна ситуація. ПСВ, який йде другим у чемпіонаті Нідерландів, забив 35 м'ячів. У АЗ, який розташувався на п'ятій позиції, 36 голів в активі. Правда, команда з Алкмаара пропустила на 10 голів більше. Безумовно, рівень майстерності гравців ПСВ вище.

У ПСВ тренер - німецький фахівець Роджер Шмідт. У 2012-2014 роках він тренував РБ «Зальцбург». А той, хто пройшов систему цього клубу, сповідує високий пресинг і вертикальний атакувальний футбол. Потім він попрацював у леверкузенському «Байєрі» і в Китаї. Відправитися працювати в Китай, заробити грошей - це нормально. Запросили б мене, я б теж туди поїхав. Просто не запрошували ще (сміється). А хто б не поїхав, враховуючи, які там контракти пропонують? Ще цікаво, що наставник АЗ Паскаль Янсен свого часу працював у ПСВ.

Напередодні ПСВ в Амстердамі зіграв внічию 2:2 з «Аяксом», хоча вів у рахунку 2:0. Лідер ПСВ - 33-річний ізраїльтянин Еран Захаві, який оформив дубль у ворота амстердамців. ПСВ багато забиває, має хороший атакуючий потенціал. Також за ПСВ виступають такі класні гравці, як Маріо Гетце, Марко ван Гінкель і інші. Хоч АЗ в цьому сезоні Ередівізі тільки один раз програв (в решті матчів у них 7 перемог і 7 нічиїх), переможе в цій зустрічі ПСВ. Не ображаючи АЗ, в матчі з командою з Ейндховена у них немає ніяких шансів. Хоча в цьому сезоні АЗ жодного разу на виїзді не програвав. Але в цьому матчі, я вважаю, переможе ПСВ. Те, що обидві команди заб'ють, також сумнівів немає. Не здивуюся, якщо ПСВ виграє з рахунком 3:1 або 4:2. Також, думаю, Захаві знову заб'є», - сказав Грозний.

Матч ПСВ Ейндховен - АЗ Алкмаар відбудеться 13-го січня. Початок зустрічі о 19:45.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 0
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tеllur
Пока прогноз мимо хаты