Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НХЛ
| Оновлено 12 сiчня 2021, 18:14
870
0

В'ячеслав ЗАВАЛЬНЮК: В НХЛ претендентів на Кубок Стенлі – близько 10 команд

Екс-захисник збірної України – про старт нового сезону НХЛ

| Оновлено 12 сiчня 2021, 18:14
870
0
В'ячеслав ЗАВАЛЬНЮК: В НХЛ претендентів на Кубок Стенлі – близько 10 команд
nhl.com

Колишній захисник «Сокола» і збірної України В'ячеслав Завальнюк поділився очікуваннями від старту сезону в найсильнішій хокейній лізі світу.

Фаворит Кубка Стенлі

Думаю, це та ж «Тампа», той же «Рейнджерс», плюс молоді команди, які підписали нових молодих гравців. Буде дуже цікавий чемпіонат. Той же «Вашингтон» не можна списувати, хоча там не молоді, а ветерани. Наприклад, Хара. Я думаю, команд 7 точно будуть претендувати на титул. У того ж Бостона залишився дуже хороший колектив.

Особливих улюбленців у мене немає. Подобається, як б'ється «Бостон», як грає «Тампа». Останнім часом мені подобався «Даллас». Вони грали дуже добре командно. Не було такого, щоб у них виділявся хтось один, вони грали в командний хокей.

У нинішньому сезоні ми побачимо багато молодих команд, ті ж «Калгарі» і «Едмонтон». Там хлопці молоді, але грають уже третій-четвертий рік в НХЛ. Прийшов час показувати результат. У минулому сезоні Калгарі добре грав і показував результат, а потім демонстрував пристойну гру в плей-оф. Вистрілити може будь-яка команда. Той же «Калгарі» або «Едмонтон» зможуть вписатися в боротьбу за чемпіонство. А у «Рейнджерс», наприклад, є сплав молодості та досвіду. А ветерани - це відносне поняття, це гравці 27-28 років. Тому, сезон буде дуже цікавим. Реально претендентів - команд 10, а хто реально може виграти - сказати складно, практично неможливо.

Потенційні відкриття сезону

Традиційно якісної гри очікую від Макдевіда. Якщо у ветеранів не буде травм, то ті ж Кросбі, Малкін. Всі чекають, чи заб'є Овечкін 50 чи ні. Це теж цікавий фактор. Подивимося, чи підтвердить бомбардирські якості німецький форвард «Едмонтона» Драйзайтль. Ну і від новачків чекаємо цікавої гри, особливо від Тіма Штюцле. Той же Капризов - цікаво подивитися, як він увіллється в найсильнішу хокейну лігу світу. Є перспективна молодь, але незрозуміло, як вона себе проявить. Кросбі і Овечкін свого часу відразу заявляли про себе. Або Макдевід, зрозуміло, що він зірка номер один.

Подивимося, як буде «Тампа» грати цього сезону. На чинного чемпіона всі будуть налаштовуватися по-особливому. Тут ще одне питання - чи зможуть вони підтвердити свою високу планку? Як відомо, виграти Кубок Стенлі - складно, а ось захистити титул - ще важче.

Взагалі, добре, що НХЛ повертається. Сподіваюся, що і в Європу хокей повернеться, і ми побачимо чемпіонат світу, і будемо насолоджуватися нашим улюбленим видом спорту.

Регулярний чемпіонат НХЛ стартує в ніч з 13 на 14 січня.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.