Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:00
897
0

Тоттенхем - Фулґем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпорам» належить битися з одним із аутсайдерів

| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:00
897
0
Тоттенхем - Фулґем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

У середу, 13 січня, в Лондоні на поле «Тоттенхем Хотспур Стедіум» відбудеться відкладений матч 16 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Тоттенхем» прийме «Фулґем».

«Тоттенхем»

Команда Жозе Моурінью, нагадаємо, 13 січня повинна була провести на виїзді матч 18 туру проти «Астон Вілли». Але «леви» нині, як відомо, знаходиться у владі спалаху коронавірусу, тому в АПЛ цю гру відклали на потім, а «шпорам» надали право на проведення раніше відкладеного поєдинку 16 туру із «дачниками».

До візиту земляків з Фулґема «шпори» підходять, займаючи 4 позицію в таблиці чемпіонату Англії. У 16 проведених матчах вони набрали 29 очок, здобувши 8 перемог, 5 разів задовольнившись нічиєю та маючи в пасиві три поразки. У грудні після домашньої перемоги в дербі північного Лондона над «Арсеналом» (2:0) «Тоттенхем» несподівано впав у ступор: поділив очки на виїзді з «Крістал Пелас» (1:1), програв на виїзді «Ліверпулю» (1:2) та вдома «Лестеру» (0:2), а потім в гостях поділив очки з «Вулверґемптоном» (1:1). Лише на почин 2021 року підопічні Моурінью змогли повернутися на переможний лад, розбивши вдома «Лідс» (3:0).

Після перемоги над «павичами» «шпори» здобули дві кубкові перемоги. Вони переграли в Кубку англійської ліги «Брентфорд» (2:0 вдома) та вийшли до фіналу турніру, а потім розгромили на виїзді маловідомий «Марін» (5:0), що принесло команді путівку до 1/16 Кубка Англії.

«Фулґем»

Команда Скотта Паркера, маючи статус новачка сезону, змушена вести боротьбу за виживання. На разі вона йде на 18 місці, очолюючи тріо невдах. У 15 зіграних зустрічах «дачники» здобули 2 перемоги, добилися 5 нічиїх та 8 разів програли. Гірше турнірні показники лише у «Вест Бромвіча» (8 очок) та «Шеффілд Юнайтед» (2 пункти).

На сьогодні у «Фулґема» триває актуальна нічийна серія. Команда ву чотирьох своїх останніх матчах розходилася з опонентами внічию («Ліверпуль» - 1:1 вдома, «Брайтон» -0:0 вдома, «Ньюкасл» - 1:1 на виїзді, «Саутгемптон» - 0:0 вдома). Три нічиї з чотирьох, як бачимо, відбулися на рідному для лондонців «Крейвен Котедж». Це, в цілому, не показовий для нинішнього «Фулґема» момент.

Справа в тім, що він на своєму полі у поточному чемпіонаті Англії взяв 6 очок у 8 матчах, а на виїзді поповнив свій багаж 5 пунктами після 7 проведених зустрічей. Обидва показники входять до антитоп-4 АПЛ, але їхнє співвідношення свідчить про те, що «дачникам» в рівній мірі все одно, де та з ким битися за турнірні очки.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 28 матчів у англійській Прем'єр-лізі. «Шпори» перемогли у 15-ти, включаючи 9 раз на своєму полі. На рахунку у «дачників» 7 перемог, серед яких є дві виїзні. 6 ігор завершилися внічию.

У попередньому сезону команди не зустрічалися, адже «Фулґем» грав у Чемпіоншипі. У чемпіонаті-2018/2019 «Тоттенхем» здобув над земляками дві перемоги - 3:1 вдома та 2:1 на виїзді.

Орієнтовні склади:

«Тоттенхем»: Льоріс, Регілон, Дайер, Алдервейрелд, Ор`є, Хейбьорг, Вінкс, Сон Хин Мін, Ндомбеле, Бергвейн, Кейн.

«Фулґем»: Ареола, Айна, Андерсен, Адарабіойо, Б.Рід, Леміна, Х.Рід, Замбо, Робінсон, Мітрович, Лукман.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.41 по лінії Parimatch.

13 січня, cереда

«Тоттенхем» - «Фулґем»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур Стедіум». Початок - о 22:15
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.41
  • 4.70
  • 8.90
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 20
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.