Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
13.01.2021 22:00 – FT 1 : 1
2 : 3 Серія пенальті Серія пенальті
Суперкубок Іспанії
| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:01
2593
2

Реал Сосьєдад – Барселона. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії

Мессі і компанія вступають в боротьбу за титул

| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:01
2593
2
Реал Сосьєдад – Барселона. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Іспанії
Barca Blaugranes

У середу, 13 січня відбудеться перший півфінал Суперкубка Іспанії з футболу. На стадіоні в Кордобі «Реал Сосьєдад» зіграє з «Барселоною». Початок матчу о 21:00 за Києвом. Переможець цього матчу зіграє в фіналі з кращим із пари «Реал» - «Атлетік».

«Реал Сосьєдад»

«Реал Сосьєдад» і «Барселона» проведуть другий матч за місяць. У певний момент ця серія продовжилася до 9-ти матчів. 31 грудня «Сосьєдад» обіграв «Атлетік» (1:0) і перервав свою серію. Однак в останніх двох матчах знову було без перемог - 1:1 з «Осасуною», і 2:3 з «Севільєю». Всі ці невдачі призвели до того, що «Реал Сосьєдад» опустився на п'яте місце в чемпіонаті і відстає на 8 очок від лідера сезону, «Атлетіко».

Гра «Реала Сосьєдад» залежить від Давида Сілви. Коли досвідчений іспанець в хорошій формі, у команди все добре. Зараз Сілва пропустить матч, через пошкодження.

«Барселона»

«Барселона» в кінці минулого року і на початку цього набрала хороший хід. Каталонці проводять безпрограшну серію з восьми матчів. В останніх трьох матчах підопічні Рональда Кумана обіграли «Уеску» (1:0), «Атлетык» (3:2) і «Гранаду» (4:0). І хоча останнім часом результати каталонців покращилися, але в чемпіонаті команда багато втратила. Зараз «Барселона» займає четверте місце в Ла Лізі, випереджаючи «Реал Сосьєдад» лише на одне очко. У минулому році «Барселона» не змогла перемогти в Суперкубку Іспанії, поступившись «Атлетіко» у півфіналі в Саудівській Аравії.

Прогноз

«Барселона» знаходиться в кращій формі. Команда не програвала в 8 останніх матчів (6 перемог, 2 нічиї). У «Реала Сосьєдад» зворотна ситуація - лише одна перемога в 12 останніх матчах. «Барселона» не може розраховувати на Коутіньо, Піке, Роберто і Ансу Фаті. Непогано розігрався Антуан Грізманн. В останньому матчі форвард оформив дубль і віддав гольову передачу. Набрав хід і Лео Мессі, в активі якого вже 14 голів за клуб в цьому сезоні.

«Реал Сосьєдад» здатний доставити труднощів каталонцям, але сподіватися на перемогу буде важко. Тим не менш, у «Барселони» підйом, а у басків спад. Очікуємо впевнену перемогу «блаугранас».

Орієнтовні склади:

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Горосабель, Ле Норман, Зубельдіа, Монреаль, Ільярраменді, Меріно, Гевара, Порто, Хосе, Оярсабаль.

«Барселона»: Тер Штеген, Дест, Араухо, Лангле, Альба, Бускетс, Де Йонг, Педрі, Дембеле, Грізманн, Мессі.

 
  • 4.88
  • 4.52
  • 1.692
Сделать ставку
 
  • 4.85
  • 4.40
  • 1.66
Сделать ставку
 
  • 4.80
  • 4.40
  • 1.67
Сделать ставку

13 січня, середа

«Реал Сосьєдад» – «Барселона»
Кордоба. Стадін «Нуево Архангел». 21:00
Пряма трансляція на відеосервісі MEGOGO
РЕАЛ СОСЬЄДАД – БАРСЕЛОНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maldiniua .
де можна подивитися, на мегого ПСЖ показують.
Barsa_che
Нчало матча по Украине в 22.00. Исправьте.