Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:00
2759
0

Бернлі - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Червоні дияволи» можуть стати одноосібними лідерами сезону

| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:00
2759
0
Бернлі - Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Premierleague

У вівторок, 12 січня, у Бернлі на стадіоні «Терф Мур» відбудеться відкладений матч 1 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Бернлі» прийме «Манчестер Юнайтед».

«Бернлі»

Команда Шона Дайча після 15 зустрічей у чемпіонаті Англії займає в таблиці позицію в небезпечній близькості від групи аутсайдерів. Маючи в активі 16 очок, вона розташовується на 16 позиції. Від «Фулґема», який очолює тріо невдах, «бордові» відірвалися на п'ять очок. У свою чергу, «Бернлі» знаходиться в шести пунктах від «Кристал Пелас», який на 14-му рядку розташовується у відносній безпеці від боротьби за виживання.

В останніх матчах «Бернлі» наочно підтверджує свій статус «домашньої» команди. На рідному «Терф Мур» він не програє у чотирьох останніх поєдинках («Кристал Пелас» - 1:0, «Евертон» - 1:1, «Вулверґемптон» - 2:1, «Шеффілд Юнайтед» - 1:0). Як наслідок, вдома команда взяла 10 очок із загальних 16-ти.

В цілому ж, підопічні Дайча йдуть по турнірній дистанції на чергуванні - домашні успіхи у них приходять на зміну гостьовим невдачам. Ймовірно, відсутність навіть натяку на стабільність показників - наслідок низької результативності команди. У 15-ти іграх вона забила лише 9 голів. Гірше справи йдуть тільки у «Шеффілд Юнайтед» (8 голів), який відверто пасе задніх у цьому сезоні.

«Манчестер Юнайтед»

Підопічні Уле-Гуннара Сульшера на разі другі в таблиці АПЛ, але після візиту до «Бернлі» вони можуть вийти у одноосібні лідери. Для цього манкуніанцям достатньо буде не програти, і тоді вони на одне очко випередять «Ліверпуль» (зараз у обох команд по 33 пункта, але у «червоних дияволів» одна гра в запасі). Погодьтеся, в досягненні бажаної вершини полягає відмінна мотивація гостей на майбутній поєдинок.

«Юнайтед» на сьогодні не програє в чемпіонаті Англії з 1 листопада, коли на рідному «Олд Траффорд» був битий «Арсеналом» (0:1). Після цього команда Сульшера видала 4 перемоги; потім 12 грудня зіграла внічию 0:0 з «Сіті» у дербі Манчестера; знову виграла у двох поєдинках, а 26 грудня, у Boxing Day, поділила очки з «Лестером» (2:2); далі ось вже у трьох матчах вона знову бездоганна («Вулверґемптон» - 1:0 вдома, «Астон Вілла» - 2:1 вдома, «Вотфорд» - 1:0 вдома).

За результатами у виїзних зустрічах «Манчестер Юнайтед» залишається єдиною командою у АПЛ, яка в цьому сезоні в гостях ще не програвала (6 перемог, 1 нічия, м'ячі 21:11). 19 гостьових очок - це другий результат в чемпіонаті після «Лестера», у якого 22 пункти у 9-ти матчах на виїзді.

Історія зустрічей

Команди провели між собою в англійській Прем'єр-лізі 12 зустрічей. У двох поєдинках (1 - на своєму полі) успіх був на боці «Бернлі», в шести іграх (4 - на виїзді) перемогли манкуніанці. 4 рази суперники визначити сильнішого не змогли.

У попередньому сезоні-2019/2020 команди обмінялися виїзними перемогами з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Бернлі»: Поуп, Пітерс, Мі, Тарковскі, Лоутон, Брейді, Вествуд, Браунхілл, Гудмундссон, Вуд, Барнс.

«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа, Теллес, Магуайр, Туанзебе, Фред, Мактомінай, Решфорд, Фернандеш, Марсьяль, Кавані.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

12 січня, вівторок

«Бернлі» - «Манчестер Юнайтед»
Бернлі. Стадіон «Терф Мур». Початок - о 22:15
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua – 0:2

 

 
  • 7.40
  • 4.70
  • 1.45
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фани Арсенала насмішками провели Зінченка на заміну в грі з Астон Віллою
Футбол | 15 квітня 2024, 12:59 16
Фани Арсенала насмішками провели Зінченка на заміну в грі з Астон Віллою

Олександр переживає непрості часи в лондонському клубі

Чи буде скандал? Жирона й агент Довбика могли порушити фінансовий фейр-плей
Футбол | 15 квітня 2024, 08:00 41
Чи буде скандал? Жирона й агент Довбика могли порушити фінансовий фейр-плей

Йдеться про фінансові деталі трансферу з «Дніпра-1» до іспанського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.