Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 сiчня 2021, 04:39
1538
2

Дар'я БЛАШКО: «Мої відчуття поки що не відповідають реальності»

Українська біатлоністка – про виступ на п'ятому етапі Кубка світу

| Оновлено 11 сiчня 2021, 04:39
1538
2
Дар'я БЛАШКО: «Мої відчуття поки що не відповідають реальності»
Український біатлон. Дар'я Блашко

Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко прокоментувала 10 місце в змішаній естафеті на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Обергофі.

«У мене було бажання бігти все-таки, щоб розганятися. Я відчуваю по м'язах, що вони поки ще такі... повільні, ще не розігнані. Тому що в Обертілліасі було спочатку відкочування - потрібно було відновити сили після чотирьох етапів. А потім, коли потрібно було починати роботу, нас просто дуже сильно завалило снігом, і траси практично не було (сміється). Було складно щоcь зробити. Не робили підвідну роботу до Оберхофу, але, в принципі, це зараз і відчувається.
 
В цілому, етапом я не сильно задоволена. Тому що мої відчуття поки що не відповідають реальності - це найгірше. Навіть сьогодні, наприклад, за моїми відчуттями я бігла добре, а виявилося, що з боку - не дуже добре (сміється). Хоча в спринті мені здавалося, що було набагато гірше. Сподіваюся, що на другому етапі тут буде трохи краще. Ну, а цим етапом тут я не сильно задоволена», - сказала Блашко.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василий Будник
Давай, Даша- ты можешь!
Andy Chak
Третина сезону позаду - все щось не так, то м'язи не відчуваються, то відновлюють сили після етапів (цікаво відтчого???), то траси снігом завлило і тренування не такі... Йолкі-палкі, коли ви вже почнете відповідати за себе, а не за супутні причини, коли ви почнете бігти хоча б так як білоруски, коли ви стріляти будете на ноль і покажете хороший хід??? Коли, бля, коли??? Через пару місяців сезон закінчиться і з таким відношенням тренерів і спортсменів, нічого позитивного не передбачається, хоча хочеться помилятись...