Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 10 сiчня 2021, 20:26
1102
0

Катаріна ЗАВАЦЬКА: «Задоволена, що показала свій справжній теніс»

Українська тенісистка - про перемогу над Кларою Таусон

| Оновлено 10 сiчня 2021, 20:26
1102
0
Катаріна ЗАВАЦЬКА: «Задоволена, що показала свій справжній теніс»
US Open. Катаріна Завацька

Українська тенісистка Катаріна Завацька прокоментувала перемогу над датчанкою Кларою Таусон в першому раунді кваліфікації Australian Open в Дубаї.
 
«Можливо, Таусон і вважалася фавориткою в нашому матчі, але якщо чесно, я про це не думала. У мене були свої проблеми ці два дні, тому про жеребкування я взагалі дізналася від тренера. Мені було все одно, з ким я буду грати. Головне було, щоб вранці я добре себе почувала на корті.
 
Я знала, що повинна була робити, ми обговорили з тренером тактику на матч, що я повинна була нав'язувати свою гру. Було важко, тому що ми грали майже дві години. Хоч останнім часом я і не вигравала багато, але я змогла бути впевненою і показати це суперниці. Дуже рада, що змогла виграти, і не просто виграти, а й показати свою гру, нав'язати свій стиль, не давати їй пробивати. Я задоволена, що показала свій справжній теніс, показала в якому напрямку я повинна рухатися далі. Я була дуже сконцентрована і спокійна, це допомогло мені розслабитися в першому матчі для себе в році і на Шоломі. Дуже рада, що все так склалося сьогодні.
 
Які емоції від виступу в Дубаї, а не в Мельбурні? Є відчуття, що ти граєш кваліфікацію Australian Open, тому що скрізь є фірмові вивіски турніру. Але все одно це дуже дивно, з одного боку. А з іншого боку, для мене це навіть добре: Дубай не так далеко, це як окремий турнір і ти настроюєшся трошки по-іншому, більш якось спокійно себе почуваєш. Виграєш - круто, полетиш до Австралії, не виграєш - не полетиш.
 
Що стосується наступного матчу (суперниця українки - Анкіта Райна з Індії), то я не знаю про неї багато. Ми ще поговоримо з тренером щодо моєї тактики. Матч буде тільки післязавтра, тому у мене ще є час. У будь-якому випадку буду намагатися нав'язувати свою гру», - сказала Завацька.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.