Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 сiчня 2021, 03:16
7172
1

Юрій МАКСИМОВ: «Ворсклу залишать шість гравців»

Наставник «Ворскли» розповів про завдання на друге коло чемпіонату

| Оновлено 10 сiчня 2021, 03:16
7172
1
Юрій МАКСИМОВ: «Ворсклу залишать шість гравців»
ФК Ворскла. Юрій Максимов

Головний тренер «Ворскли» розповів про прийдешні зміни в команді, підготовку до другої частини сезону і бажання посісти третє місце в чемпіонаті.

«Ми всі хочемо посісти третє місце і грати в єврокубках. Таке завдання ми перед собою поставили. Але поки нам не вистачає стабільності. То ми граємо внічию з чемпіоном України донецьким «Шахтарем», то ми програємо команді ФК «Львів», яка посідала останнє місце в таблиці. Хоча за змістом гри у Львові, це був не найгірший поєдинок для нашої команди».

«Які зміни відбудуться в команді? Зараз я не можу все детально розповісти. Багато що ще не вирішено. Нас залишать шість гравців. В команді не повинно бути застою, має бути постійний рух. Ті, хто слабший - йдуть, на їхні місця приходять інші виконавці.

Не розумію, як на лавці запасних сидить 30-річний футболіст. Краще вже там буде знаходитися молодий виконавець, у якого є перспектива. Зараз нас поповнив гравець збірної Люксембургу Олів'є Тілль. Раніше він грав в «Уфі». Він гравець стартового складу люксембурзької збірної. Георгія Цітаішвілі ми взяли в оренду в «Динамо». Поки на півроку.

З Португалії повернувся до нас Луїзао. Ось по ньому є певні питання. Ми повинні уважно оцінити його фізичний стан. Луїзао знаходився в «Порту», ​​але не мав там ігрової практики протягом півроку. Ми зараз розглядаємо різні питання, щодо посилення нашого складу».

«Де проведемо зимові збори? В Туреччині. Ми будемо проживати в місті Лара. Там ми будемо готуватися до офіційних матчів з 11-го січня по 7-е лютого. Ми проведемо два збори, а між цими етапами підготовки, ми залишимося на місці і відпочинемо кілька днів. Поки ми плануємо проведення 4-х контрольних матчів на першому навчально-тренувальному зборі. Суперниками «Ворскли» стануть команди з Сербії, Чорногорії та Боснії», - сказав Максимов.

Оцініть матеріал
(56)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Желаю побед Ворскле со всеми командами, кроме Динамо!