Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:07
1979
0

Манчестер Сіті – Бірмінгем. Прогноз на матч Кубка Англії

Не зустрічалися упродовж дев'яти років

| Оновлено 14 сiчня 2021, 10:07
1979
0
Манчестер Сіті – Бірмінгем. Прогноз на матч Кубка Англії
mancity.com

Незважаючи на важкий старт сезону, списувати з рахунків команду Хосепа Гвардіоли було б найбільш необачним з можливих вчинків. «Манчестер Сіті» останнім часом виключно набирає ходу на внутрішній арені, до цього розправившись з опонентами за не найскладнішою групою Ліги чемпіонів УЄФА. Тим паче, у контексті майбутньої гри ми будемо говорити про необхідність для «городян» робити перший крок на шляху усунення лондонського «Арсеналу» з п'єдесталу, який раніше «Сіті», власне, і займав.

«Манчестер Сіті»

Нема поразок у колективу Гвардіоли з кінця листопада минулого року, коли їх зумів зупинити «Тоттенхем» з надмотивованим Жозе Моуріньо (0:2). При цьому, «місячним котам» вдається продовжувати боротьбу відразу на чотири фронти, на одном з яких вони в недавньому минулому зуміли вийти у вирішальний поєдинок у боротьбі за трофей, обігравши суперників за дербі Манчестера (2:0).

Кубковий тиждень продовжиться для «Сіті», який відпочиває від виснажливого «boxing day», матчем проти суперника з Чемпіоншипу, що становить загрозу не стільки у вигляді сили опонента, скільки викликає побоювання за банальну недооцінку з боку «городян». Колектив Гвардіоли неодноразово опікувався на подібному в минулих сезонах, але цей, з огляду на наближення чемпіонату Європи-2020 і пандемії COVID-19, виводить обсяг навантажень на футболістів на абсолютно новий рівень.

«Бірмінгем»

Для підопічний іспанського фахівця Айтора Каранки, як і для їхніх суперників, це буде перша гра в турнірній сітці Кубка Англії цього сезону. Однак є великі сумніви в тому, що «Бірмінгем» не опинився б за бортом цього змагання, якби провів хоча б один матч на більш ранній стадії. Аж надто погані справи нині у «синіх».

18 місце з 24-х команд-учасниць другого за силою дивізіону англійського футболу, серія з шести матчів без перемог, п'ять з яких – поразки. У тому числі – від переслідувачів. І тут, жереб дарує можливість зіграти проти чемпіонів країни в порівняно недавньому минулому. Безумовно, для кожного з футболістів поточного скликання «Бірмінгема» майбутня гра буде нести особливий сенс.

Лише ветерани команди можуть пам'ятати останню гру між цими командами, яка відбулася восени 2011 року в рамках Кубка Англійської ліги – сезоном раніше представники графства Вест-Мідлендс покинули АПЛ, і досі не поверталися назад.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Манчестер Сіті», і завершилася перемогою «городян» з рахунком 2:0.

До гри «Манчестер Сіті» що в обороні, що в атаці, останнім часом було багато претензій з боку фанатів, але останні п'ять зустрічей команда Гвардіоли проводить на високому рівні – 12:4 за різницею забитих і пропущених, які супроводжували виключно переможні результати.

«Бірмінгем» знаходиться в досить поганій формі на поточний момент сезону, але навіть незважаючи на це, виїзні матчі всередині свого дивізіону у команди Каранки виходять навіть дуже успішними. Наприклад, у останніх п'яти зустрічах команда програла лише один раз.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Стеффен – Менді, Харвуд-Белліс, Стоунз, Канселу – Фоден, Родрі, Сілва – Торрес, Агуеро, Марез.

«Бірмінгем»: Етерідж – Френд, Дін, Сан Хосе, Колін – Шуніч, Клейтон – Бела, Макгрю, Леко – Юткьєвич.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у «Манчестер Сіті» є всі перспективи не зустріти гідного опору з боку суперників. В таких умовах, ставка «Манчестер Сіті. ІТБ більше 3» за 2,08 від Parimatch виглядає гідною пропозицією.

10 січня, неділя

Манчестер Сіті – Бірмінгем
Манчестер. «Етіхад Стедіум». 15:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 4:0
 
  • 1.11
  • 9.30
  • 26.00
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.