Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 10 сiчня 2021, 19:59
2662
0

Ювентус - Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Туринці в гонитві за лідерами

| Оновлено 10 сiчня 2021, 19:59
2662
0
Ювентус - Сассуоло. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

У неділю, 10-го січня, в Турині на стадіоні «Альянц» в рамках матчу 17-го туру чемпіонату Італії місцевий «Ювентус» прийме «Сассуоло».

Гра сусідів по турнірній таблиці. «Ювентус» перед цим туром йде четвертим, а «Сассуоло» п'ятим. Від господарів всі чекали кращого результату і боротьби за чемпіонство, а ось гості продовжують дивувати і бути досить високо, як для себе. В цьому і є головна «фішка» матчу.

«Ювентус»

Туринці після не зовсім вдалого старту, коли було втрачено багато очок, потихеньку повертають форму і наздоганяють лідерів. Правда, команда Андреа Пірло досить нестабільна. В останніх семи матчах Серії А «Ювентус» здобув п'ять перемог, але при цьому розгромно вдома поступився «Фіорентині». Звідси і поточна четверта позиція в таблиці з семиочковим відставанням від лідера «Мілана». Всі звикли бачити «Стару синьйору» на першому місці, однак в цьому сезоні «зебрам» явно доведеться потрудитися, щоб здобути Скудетто.

Вже через три дні після цього матчу на «Ювентус» чекає поєдинок проти «Дженоа» в Кубку Італії, а 20 січня «чорно-білі» зіграють з «Наполі» в боротьбі за Суперкубок країни. В середині лютого стартує плей-оф Ліги чемпіонів, де «Юве» зіграє проти «Порту». У команди з Турина дуже щільний графік і погнатися за всіма трофеями буде дуже складно.

Проблем «Юве» напередодні цього матчу додав коронавірус. Позитивний тест здали Алекс Сандро, Маттейс Де Лігт і Хуан Куадрадо. А якщо додати до них травмованого Альваро Морату, то втрати виглядають дуже серйозними.

«Сассуоло»

«Чорно-зелені» в поточному сезоні багатьох дивують. Команда Роберто Де Дзербі не тільки показує хороший футбол, але і здобуває результат. Стартував «Сассуоло» дуже вдало, а зараз вже перемоги чергуються з поразками. В останніх п'яти матчах «нераверді» здобули дві перемоги, двічі програли і один раз зіграли внічию. Зараз команда з провінції Модена йде п'ятою і має в своєму активі 29 очок. Різниця м'ячів - 29:23. Дуже хороший показник для «Сассуоло». Здається, що команда цілком зможе поборотися за місце в єврокубках.

Лідерами команди є Доменіко Берарді і Франческо Капуто, які на двох забили 13 м'ячів і зробили сім результативних передач. Однак Берарді в цій грі взяти участь не зможе. Також команді Де Дзербі не допоможуть травмовані Федеріко Річчі і Філіппо Романья.

Історія зустрічей

«Ювентус» і «Сассуоло» провели між собою в цілому 15 матчів. «Сассуоло» здобув лише одну перемогу, а ось «Ювентус» святкував успіх 11 разів. Ще три гри завершилися внічию. 36:11 - різниця забитих і пропущених на користь «Ювентуса».

У минулому сезоні суперники двічі зіграли внічию. При цьому, матчі вийшли результативними - 2:2 і 3:3.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсний, Деміраль, Бонуччі, К'єлліні, Данило, К'єза, Рабьо, Ремзі, Артур, Роналду, Дибала.

«Сассуоло»: Консільі, Мюлдюр, Айхан, Феррарі, Рожеріо, Маньянеллі, Локателлі, Джурічіч, Бога, Дефрель, Капуто.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию, а тому нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 5.50 по лінії Parimatch.

10 січня, неділя

«Ювентус» – «Сассуоло»
Турин. Стадіон «Альянс». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 1,35
  • 5,50
  • 9,00
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.