Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 10 сiчня 2021, 00:39
2268
1

Рома – Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 17-го туру Серії А

| Оновлено 10 сiчня 2021, 00:39
2268
1
Рома – Інтер. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Twitter

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 17-го туру італійської Серії А «Рома» – «Інтер».

«В Італії все дуже цікаво, тому що напередодні «Мілан» та «Інтер» програли. До міланських команд підтягнулися конкуренти. Я скажу парадоксальну річ: за чемпіонство боротимуться «Інтер» і «Ювентус». Ви скажете: «Як же так? «Мілан» йде на першому місці!». Я згоден, команда Стефано Піолі пристойно грає. Просто у «Інтера» і «Ювентуса» найсильніші склади. У них по два склади, і вони мають у своєму розпорядженні висококласних гравців. У них багато гравців топ-рівня. У «Ювентуса» це Роналду та інші зірки, а у «Інтера» зв'язка Лукаку – Мартінес, проти якої дуже складно грати. «Інтер» забив найбільше м'ячів у Серії А – 41!

«Рома» в шести попередніх матчах п'ять разів перемогла, один раз вони поступилися «Аталанті» (1:4). Фонсека збалансував склад. У римлян ціла група гравців хорошого рівня. Мхітарян зараз один з лідерів команди нарівні з Джеко, Пеллегріні, Пересом, Майоралем. У «Роми» немає таких зірок, як у «Інтера» і «Ювентуса». Але це добротна команда, футболісти там дуже високого рівня. Але, коли вони всі разом, «Рома» дає результат, який ми зараз бачимо.

«Інтер» до поразки від «Сампдорії» (1:2) мав десять перемог поспіль. Після вильоту з єврокубків Конте і його футболісти зобов'язані стати чемпіонами Італії, інакше підуть в команді кадрові зміни. У «Інтера» якісний склад, найпотужніша група атаки. Але є одна проблема всередині команди: це перебір гравців топ-рівня. Є чутки, що Еріксена «нерадзуррі» хочуть відпустити і на його місце взяти Гомеса з «Аталанти». Гомес при цьому трансфері в «Інтері» буде себе вести по-іншому. Він вже не буде розповідати тренеру про тактику, про склад. Він буде багато працювати, але потрапити до склада «Інтера» дуже складно. Але, я так розумію, «Інтер» Гомеса візьме, тому що він може допомогти стати чемпіонами.

У майбутньому матчі з «Ромою» я ставлю на «Інтер». Мені здається, «нерадзуррі» виграють. Як і на «Ювентус» в матчі з «Міланом» я також ставлю на «Інтер» в поєдинку з «Ромою». «Інтер» не може не вигравати, тому що повинен ставати чемпіоном. Міланський клуб зробить все для цього. Також у «Інтера» склад ширше і якісно вище, ніж у «Роми». І у «Інтера» занадто великий потенціал, не ображаючи «Рому» і Фонсеку. Ставлюся з повагою до всіх, але я ставлю на перемогу «Інтера».

Матч «Рома» – «Інтер» відбудеться 10 січня. Початок зустрічі – о 13:30.



В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 52
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 0
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил