Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 09 сiчня 2021, 16:42
1132
0

Осасуна – Реал. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії

Відставання від принципових суперників – найкращий стимул для досягнення успіху

| Оновлено 09 сiчня 2021, 16:42
1132
0
Осасуна – Реал. Прогноз на матч чемпіонату Іспанії
osasuna.es

Чинний чемпіон Іспанії свій поєдинок у рамках вісімнадцятого туру іспанської Ла Ліги проводитиме на полі одного з аутсайдерів поточного сезону. «Галактікос» зуміли набути впевненості в своїй поведінці на футбольному полі, на тлі невдалого старту сезону, але далеко не в кожному матчі їм вдається здобувати безальтернативні перемоги. Найбільш резонансні результати від підопічних Зідана приходили саме після матчів проти команд, які вони серйозно випереджали у таблиці, але чи є приводи чекати осічки з боку «Реала» на цей раз?

«Осасуна»

Футболісти Ягоба Аррасате в новому футбольному році, м'яко кажучи, не тішать фанатів гідними результатами. «Червоним» впевнено дається тільки просування сіткою національного Кубка, де вони напередодні зуміли зробити другий крок у матчі проти команди з третьої ліги (Сегунди B). Однак зовсім не так однозначна в своїй поведінці в зоні вильоту «Осасуна». До майбутнього поєдинку представники Памплони підійдуть на тлі серії з чотирьох матчів без поразок, а один із нічийних результатів було здобуто проти «Реала Сосьєдад» (1:1), який у цьому сезоні вже зупиняв мадридський клуб (0:0).

Найбільша інтрига полягає у відповіді на питання про готовність колективу, який не ставить на сезоні якихось захмарних завдань, грати два матчі за один тиждень. У іспанських клубів був відпочинок на різдвяному тижні, проте новорічні свята подібним не відзначилися, тому підопічні Аррасате явно не будуть свіжими в ногах, нехай і грали проти «Олоті» (3:0) в експериментальному складі.

«Реал»

У чемпіона країни нема приводів на такій ранній стадії вступати в боротьбу за Кубок Іспанії, тому мадридський «Реал» у спокійному темпі відновлювався після успіху в досить енерговитратній грі проти «Сельти» з Віго (2:0). Колектив Зідана дійсно здивував, коли в кінці 2020 року змінив підхід і ставлення до поєдинків, видавши на тлі виходу до плей-оф Ліги чемпіонів затяжну серію з переможних поєдинків. Хіба що «Ельче» незадовго до Нового року обіграти не вдалося (1:1).

Не варто забувати, що вся увага «вершкових» зараз прикута до положення команд у турнірній таблиці. «Реал» уже встиг забезпечити собі досить впевнену позицію в лідируючій гонці, а каталонській «Барселоні» доведеться подумати над тим, як ліквідувати відставання в два очки. Однак «галактікос» більше повинно цікавити те, як нівелювати перевагу «Атлетіко» за втраченими очками. Перемога в мадридському дербі була в цьому плані вкрай важливою, але мова йде про ще вісім пунктів потенційного розриву.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Осасуни», і завершилася перемогою «вершкових» з рахунком 4:1.

Останн п'ять матчів на своєму полі принесли «Осасуні» всього два набраних бали. Однак не можна не відзначити той факт, що в новому сезоні команда Аррасате відпустила зі своєї арени без пропущеного м'яча лише севільський «Бетіс» (0:2).

Виїзні поєдинки в поточному сезоні «Реалу» даються набагато важче, ніж домашні. Колектив Зідана нерідко втрачає концентрацію в матчах проти апріорі менш статусних команд, тому свої ворота в недоторканності зберігав тільки у відповідальних поєдинках.

Орієнтовні склади

«Осасуна»: Еррера – Крус, Д. Гарсія, Арідан, Відаль – Монкайола – Р. Гарсія, Перес, Кальво, Барха – Кальєрі.

«Реал»: Куртуа – Менді, Рамос, Варан, Начо – Кроос, Каземіро, Модріч – Асенсіо, Бензема, Васкес.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку у «Реала» не повинно виникнути проблем як з досягненням результату, так і з кількістю забитих м'ячів. За таких умов, ставка «Реал Мадрид. ТБ 2.0» за 2.08 від Parimatch виглядає доволі гідною пропозицією.

9 січня, субота

Осасуна – Реал
Памплона. «Эль Садар». 22:00
ТБ-трансляція на платформі «MEGOGO»
Прогноз Sport.ua — 1:3
 
  • 6.90
  • 4.40
  • 1.50
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.