Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 08 сiчня 2021, 19:24
5023
0

10 найперспективніших бійців в ММА молодше 25 років

Оглядач Sport.ua - про найперспективніших бійців ММА

| Оновлено 08 сiчня 2021, 19:24
5023
0
10 найперспективніших бійців в ММА молодше 25 років
FanDuel. Джиммі Крут

ММА, як і будь-який інший вид спорту, завжди потребує свіжої крові. Нинішні топ-зірки не завжди будуть правити балом, і рано чи пізно їх хтось змінить.

Пропонуємо вашій увазі поглянути на десятку проспектів, які ще не відсвяткували ювілей у чверть століття і вже в 2021 році можуть гучно заявити про себе.

Джим Крут (12-1), 24 роки

UFC

Австралійський напівважковаговик UFC Крут відмінно провів 2020 рік, закінчивши на свою користь обидва поєдинки в першому ж раунді. У лютому він зупинив кимурою Міхала Олексейчука, а в жовтні відправив у нокаут Модестаса Букаускаса, двічі отримавши бонус за «Виступ вечора». Це дозволило Джиммі піднятися на 12-е місце у дивізіонному рейтингу UFC. У поточний момент дивізіон переживає реконструкцію, тому не дивуйтеся, якщо Крут незабаром стане серйозним гравцем.

Сун Ядун (16-4-1), 23 роки

У той час, як Чжан Вейлі стала першим чемпіоном UFC китайського походження, в 2019 році підкоривши мінімальний дивізіон, її співвітчизник Сун прокладає собі шлях у чоловічій найлегшій вазі. І йде він ним досить впевнено. В UFC боєць Team Alpha Male має рекорд 5-0-1 з перемогою одноголосним рішенням суддів над Марлоном Верою в травні у своєму останньому бою.

Джеймс Галлахер (11-1), 24 роки

Протеже Конора Макгрегора успішно виступає в напівлегкому дивізіоні Bellator. Він йде на серії з чотирьох перемог, три з яких сабмішном. За останні пару років прогрес Галлахера очевидний і тепер його завдання - стрибок до чемпіонського титулу. Наступний рік може стати вирішальним для його кар'єри, і з інтригуючого проспекта він може перетворитися на претендента із зірковим потенціалом.

Усман Нурмагомедов (11-0), 22 роки

iz.ru

Двоюрідний брат чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова Усман у жовтні був підписаний в Bellator. Він так само, як і його зірковий родич, виступає в легкій вазі і тренується під керівництвом Хав'єра Мендеса в American Kickboxing Academy. На відміну від Хабіба Усман - яскравий ударник, до того ж, з хорошими навичками боротьби. За словами менеджера Нурмагомедова Алі Абдель-Азіза, Усман - найкраща версія Хабіба.

Едмен Шахбазян (11-1), 23 роки

Незважаючи на поразку нокаутом Дереку Брансону в мейн івенті серпневого шоу UFC Fight Night 173, Шахбазян все ще подає великі надії. Для своїх років він уже домігся чималого, стартувавши в UFC з чотирьох перемог поспіль, три з яких КО/ТКО. Однією з них був блискучий фініш ветерана Бреда Тавареса на UFC 244 в листопаді 2019 року. Майбутнє «Золотого хлопчика» в середній вазі, як і раніше, виглядає неймовірним.

Арман Царукян (15-2), 24 роки

UFC

Минулого року Царукян почав свій шлях в UFC з поразки Ісламу Махачеву, давши фавориту бій. З того часу Царукян виграв два рази поспіль - у Олів'є Обен-Мерсьє та майстра БЖЖ Даві Рамоса. Колишній хокеїст має всі шанси стати грізною силою в надзвичайно глибокому легкому дивізіоні UFC.

Аарон Піко (7-3), 24 роки

Піко вважався дуже перспективним бійцем з моменту свого переходу в ММА і підписання контракту з Bellator, маючи солідний борцівський бекграунд. Але в 2019 році позиції перспективного напівлегковаговика, який ледь на відправився на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро, сильно похитнулися після двох поспіль невдач, проте в 2020 році боєць престижної команди JacksonWink MMA виграв усі три бої. З таким талантом і фінішерськими здібностями (6 перемог нокаутом, 1 сабмішном) Піко може досягти великих висот в ММА.

Ілія Топурія (10-0), 23 роки

UFC

Уродженець Німеччини, боєць напівлегкої ваги UFC Топурія вражаюче дебютував в октагоні у жовтні, вигравши одноголосним рішенням суддів у Юсефа Залала, який також вважався проспектом. А на початку грудня на UFC on ESPN 19 «Матадор» зміцнив свої позиції, відправивши в швидкий нокаут Деймона Джексона. 9 з 10 своїх перемог Топурія здобував достроково. До свого приходу в UFC він ставав чемпіоном престижного британського промоушену Cage Warriors, що зазвичай є надійним маркером майбутнього успіху на найбільшій сцені.

Чейз Хупер (10-1-1), 21 рік

У грудні 2019 року напівлегковаговик Хупер дебютував в UFC з перемоги нокаутом над Девідом Теймуром. З тих пір Чейз програв Алексу Касересу, що стало для нього першою поразкою в кар'єрі, і виграв сабмішном у Пітера Барретта на UFC 256. Уродженець Вашингтона точно заслуговує на увагу.

Джошуа Пасіо (19-3), 24 роки

Філіппінець Пасіо є діючим чемпіоном сінгапурського промоушена ONE Championship у найлегшій вазі з двома захистами під поясом. За останні три роки він програв лише раз - колишньому чемпіонові Йосуке Саруті, і в 2019 році помстився йому за це, щоб повернути титул. З зірочки азіатського масштабу Пасіо під силу стати впізнаваною особою в глобальному плані.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.