Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 сiчня 2021, 18:32
2364
2

Атлетік - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи зіпсують каталонці дебют Марселіно у «Атлетіку»?

| Оновлено 06 сiчня 2021, 18:32
2364
2
Атлетік - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
FC Barcelona

У середу, 6 січня, у Більбао на стадіоні «Сан-Мамес» відбудеться відкладений матч 2 туру іспанської Прімери, в якому «Атлетік» прийме «Барселону».

«Атлетік»

«Баски», які у таблиці іспанського чемпіонату займають 9 місце, напередодні гри пережили тренерську рокіровку. Минулого вікенду вони на своєму полі переграли «Ельче» (1:0), але це не вберегло тепер вже екс-наставника команди Ґаіску Ґарітано від звільнення. Вакантним тренерський пост у команді залишався недовго - за лічені години «Атлетік» оголосив про призначення екс-головного тренера «Валенсії» Марселіно Тораля.

55-річному іспанському фахівцю дебютувати у «Атлетіку» належить в матчі з п'ятою командою таблиці чемпіонату Іспанії. На разі нові підопічні Марселіно, маючи в активі 6 перемог та 3 нічиї при 8 поразках, поступаються каталонцям 7 пунктів (21 очко проти 28-ми). «Червоно-білі» в рідних стінах у поточному сезоні безкомпромісні: у восьми домашній поєдинках вони п'ять разів виграли та тричі програли. Як вже згадувалося, 3 січня «баски» обіграли на своєму полі «Ельче», а раніше поступилися 0:1 «Реал Сосьєдаду», чим закрили переможну гру з «Уескою» (2:0).

В цілому ж, «Атлетік» на разі далеко не переконливий. До виграшу у «Ельче» він йшов на серії з однієї перемоги у семи поєдинках (3 нічиї та 3 поразки).

Проти «Барселони» в рядах «Атлетіка» не зможуть зіграти травмовані Альварес, Унаї Лопес та Ноласкоаін.

«Барселона»

Підопічні Рональда Кумана зараз розташовуються відразу позаду топ-4 турнірній таблиці. В активі у «синьо-гранатових» 28 очок після 16-ти проведених поєдинків (8 перемог, 4 нічиї, 4 поразки). Лідеру національного пелотону - мадридському «Атлетіко» - «Барселона» поступається за втраченими пунктами відразу 11 очок.

Минулого ігрового вікенду, коли відбулися поєдинки 17 туру сезону, «блаугранас» на виїзді обіграли «Уеску» (1:0). Цим виграшем команда продовжила свою серію зустрічей без поразок у всіх турнірах до 6 матчів. В останній раз «Барселона» була бита 8 грудня минулого року «Ювентусом» (0:3) у заключному поєдинку групової стадії Ліги чемпіонів. Після цього каталонці обіграли на своєму полі «Леванте» (1:0) та «Реал Сосьєдад» (2:1), також вдома поділили очки з «Валенсією» (2:2), на виїзді розгромили «Вальядолід» (3:0) та на рідному «Камп Ноу» задовольнилися нічиєю 1:1 у грі з «Ейбаром».

При загальному п'ятому місці у чемпіонаті Іспанії каталонці мають сьомий результат за досягненнями у гостьових іграх. В 7-ми виїзних матчах вони домоглися трьох перемог при трьох поразках та один раз зіграли внічию. Для порівняння: в домашніх матчах у команди Кумана третій у Прімері показник.

На поле проти «Атлетіка» не зможуть вийти травмовані Коутиньо та Піке, а також Фаті та Серджі Роберто.

Історія зустрічей

Команди провели між собою у чемпіонаті Іспанії 72 матчі. На рахунку у «Атлетіка» 13 перемог, в активі у «Барселони» - 47. Ще 12 поєдинків завершилися внічию.

У попередньому сезоні-2019/2020 команди обмінялися домашніми перемогами з рахунком 1:0.

Орієнтовні склади:

«Атлетік»: Сімон, Капа, Нуньєс, Мартінес, Бершіш, Беренгер, Весга, Дані Гарсія, Муніаін, Вільямс, Вільялібре.

«Барселона»: тер Штеген, Дест, Араухо, Ленгле, Альба, Педрі, П`яніч, де Йонг, Дембеле, Мессі, Грізманн.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть гості, а тому нашою ставкою буде позиція - П2 з коефіцієнтом 1.85 по лінії Parimatch.

6 січня, cереда

«Атлетік» - «Барселона»
Більбао. Стадіон «Сан-Мамес». Початок - о 22:00
Пряма ТБ-трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua - 1:2

 

 
  • 4.30
  • 3.80
  • 1.85
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Только баски.
serg1508
Если верить спорт. уа, то в Испании только второй тур. И количество сыграных игр тоже с фоняря. Молодцы.