Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 05 сiчня 2021, 15:36
2569
0

Тоттенґем - Брентфорд. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги

«Шпори» спробують прибрати зі свого шляху клуб з Чемпіоншипа, та пробитися до фіналу турніру

| Оновлено 05 сiчня 2021, 15:36
2569
0
Тоттенґем - Брентфорд. Прогноз і анонс на матч Кубка англійської ліги
Twitter

У вівторок, 5 січня, у Лондоні на арені «Тоттенґем Хотспур Стедіум» відбудеться матч 1/2 фіналу розіграшу Кубка англійської ліги, у якому «Тоттенґем» прийме «Брентфорд».

«Тоттенґем»

Підопічні Жозе Моурінью, займаючи четверту позицію у поточній турнірній таблиці чемпіонату Англії, у чотирьох своїх останніх матчах в АПЛ здобули лише одну перемогу при двох нічиїх та двох поразках. 2 січня вони вдома розгромили «Лідс» (3:0), до цього задовольнилися нічиєю 1:1 у грі з «Вулверґемптоном», програли «Лестеру» (0:2) та «Ліверпулю» (1:2), а також поділили очки з «Крістал Пелас» (1:1).

У рамках Кубка англійської ліги «шпори» провели два матчі, але благополучно прошйли три етапи. На почин їм дістався «Лейтон Орієнт», який відмовився від участі. Потім у 1/8 фіналу вони в серії післяматчевих 11-метрових здолали «Челсі» - 5:4. Цікаво, що рахунок у основний час гри (1:1) «Тоттенґем» зусиллями Ламели зміг зрівняти лише на 83-й хвилині, тобто - був дуже близький до підсумкової поразки. У чвертьфіналі команда Моурінью вибила з турнірної сітки «Сток Сіті», завдавши йому на виїзді поразки з рахунком 3:1.

У майбутньому матчі за «шпор» не зіграють Бейл, Доерті та Ло Чельсо, а участь Бергвейна знаходиться під питанням.

«Брентфорд»

Команда датчанина Френка Томаса підходить до матчу з 4-ю командою таблиці англійської Прем'єр-ліги у статусі 4-го клубу «турнірки» Чемпіоншипа. У 22-х поєдинках поточного національного сезону «бджоли» набрали 41 очко, здобувши 11 перемог при 8 нічиїх та трьох поразках (м'ячі 36-21).

«Брентфорд» на разі має у чемпіонаті діючу серію з 15-ти матчів без поразок. 24 жовтня 2020-го він програв на виїзді 2:3 «Сток Сіті», після чого здобув 8 перемог та сім разів зіграв внічию. Доповнила цю серію команди перемога наприкінці грудня над «Ньюкаслом» (1:0) у домашній зустрічі чвертьфіналу Кубка англійської ліги.

Всього у Кубку англійської ліги сезону-2020/2021 «Брентфорд» провів вже п'ять вдалих поєдинків. Спочатку він по пенальті (основний час - 1:1) прибрав зі свого шляху «Вікомб Вондерерз» - 4:2, потім здолав «Саутгемптон» - 2:0, знову по пенальті (основний час - 2:2) пройшов «Вест Бромвіч» - 5:4, розгромив у 1/8 фіналу «Фулґем» - 3:0, а у вже згаданому матчі 1/4-й здолав «сорок» - 1:0.

Якщо вірити неофіційним даними, за «бджіл» у поєдинку не зможуть зіграти Баптісте та Нергор, але у цьому сезоні основними виконавцями команди вони не є.

Історія зустрічей

Раніше клуби провели між собою 4 офіційні матчі. Всі вони відбулися у рамках розіграшу Кубка англійської ліги. У серпні 1998 року «шпори» на стадії 1/32 фіналу виграли у «Брентфорда» і на виїзді у першій грі (3:2), і вдома у матчі-відповіді (також 3:2). У вересні 2000-го «Тоттенґем» також в 1/32-й на виїзді у першому поєдинку задовольнився нічиєю 0:0, а вдома у повторній зустрічі домігся перемоги з рахунком 2:0.

Орієнтовні склади:

«Тоттенґем»: Льоріс, Ор`є, Санчес, Дайєр, Регілон, Сіссоко, Хейб`єрг, Лукас, Ндомбеле, Сон Хін Мін, Кейн.

«Брентфорд»: Рая, Дальсгорд, Янссон, Піннок, Генрі, Дасілва, Янельт, Йєнсен, Мбеумо, Тоні, Канос.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому матчі переможуть господарі, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.45 по лінії Parimatch.

5 січня, вівторок

«Тоттенґем» - «Брентфорд»
Лондон. «Тоттенґем Хотспур Стедіум». Початок - о 21:45
Пряма ТБ-трансляція - Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:0

 

 
  • 1.45
  • 4.60
  • 7.60
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку
Футбол | 25 квітня 2024, 19:47 9
Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку

Український вінгер покине лондонський клуб, якщо поступить солідна пропозиція

ВІДЕО. Шахтар у Святошині провів тренування, готуючись до гри з ЛНЗ
Футбол | 25 квітня 2024, 23:23 0
ВІДЕО. Шахтар у Святошині провів тренування, готуючись до гри з ЛНЗ

За два дні на оранжево-чорних чекає матч чемпіонату України у Черкасах

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.