Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 11:36
908
1

Сампдорія – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Дорія» спробує перервати переможну серію «нерадзуррі»

| Оновлено 14 сiчня 2021, 11:36
908
1
Сампдорія – Інтер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Інтер

У середу, 6 січня, відбудеться матч 16-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Сампдорія» на домашньому стадіоні «Луїджі Ферраріс» прийматиме міланський «Інтер».

«Сампдорія»

У минулому сезоні «Дорія» не без зусиль уникла вильоту до Серії Б, відірвавшись від червоної зони всього лише на сім очок. Причому після семи турів генуезький клуб замикав турнірну таблицю в Серії А, зазнавши шести поразок в семи матчах. Але з приходом Клаудіо Раньєрі на пост головного тренера, результати «Сампдорії» дещо поліпшилися, що і дозволило зайняти 15 місце і зберегти прописку в елітному дивізіоні.

Нинішній сезон «Сампдорія» розпочала трохи вдаліше і поки є типовим середняком. Після 15 турів у підопічних Раньєрі п'ять перемог, дві нічиї і вісім поразок, що принесло в сумі 17 очок. Зона єврокубків вже досить далеко, на відстані трьох перемог. Та й кадровий потенціал поки не дозволяє команді всерйоз ставити перед собою мету виходу на міжнародну арену.

«Інтер»

Віце-чемпіон Італії в цьому сезоні всерйоз має намір поборотися за Скудетто. За 15 турів команда Антоніо Конте набрала 36 балів і відстає від «Мілана», який одноосібно лідирує, на одне очко. А ось чинний чемпіон «Ювентус» має в активі всього лише 27 очок, так що над туринцями у обох міланських грандів пристойний гандикап. А ще «Інтер» підходить до прийдешнього поєдинку із серією з восьми перемог поспіль. Вражає, чи не так?

В «Інтері» вималювалася дуже сильна команда. І ранній виліт з Ліги чемпіонів може піти клубу навіть на користь, адже тепер можна всі сили кинути на Серію А. Довгі 10 років «нерадзуррі» не можуть виграти національний чемпіонат, і ось тепер є хороший шанс домогтися успіху. Форварди Лаутаро Мартінес і Ромелу Лукаку показують відмінну результативність, завдяки їхнім зусиллям клуб є найбільш забивною командою Італії – 40 м'ячів.

Орієнтовні склади

«Сампдорія»: Аудеро – Ауджелло, Коллі, Тонеллі, Йосіда, Янкто, Сілва, Торсбі, Кандрева, Верре, Квальярелла.

«Інтер»: Хандановіч – Де Врей, Бастоні, Шкріньяр, Янг, Брозовіч, Барелла, Відаль, Хакімі, Мартінес, Лукаку.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що гості здобудуть перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.56 по лінії Parimatch.

6 січня, середа

«Сампдорія» – «Інтер»
Генуя. Стадіон «Луїджі Ферраріс». 16:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 6.10
  • 4.30
  • 1.56
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Manticora
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил