Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 сiчня 2021, 00:44
15163
13

ПАЛКІН: «У мене клацнуло! Каштру перед Інтером вирішив грати в 3 центрбеки»

Для «Шахтаря» і «Інтера» у грудні в Лізі чемпіонів був зіграний матч року

| Оновлено 04 сiчня 2021, 00:44
15163
13
ПАЛКІН: «У мене клацнуло! Каштру перед Інтером вирішив грати в 3 центрбеки»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру і Сергій Палкін

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін в інтерв'ю клубному каналу «гірників» оцінив тактику Луїша Каштру, коли той в останньому поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів з «Інтером» (0:0) використовував п'ять захисників:

«Десь за тиждень до матчу з «Інтером» було хвилювання. Ми розуміли, що це ключова гра всієї групи Ліги чемпіонів: можемо опинитися як на першому, так і на останньому місці. Але коли за два або три дні до поєдинку я отримав інформацію, що будемо грати в три центральні захисники, тобто повністю, концептуально змінюючи весь підхід, який ми використовували до цього.

Ось тут у мене «клацнуло». Я зрозумів і сказав хлопцям, що на нас чекає успіх. Я був упевнений на сто відсотків. У цей ключовий момент потрібно було щось таке, що повністю переверне стандарти, в яких ми знаходимося. Повністю переверне для нашого опонента розуміння, як грати. І Каштру це зробив! Притому що спочатку хтось всередині нашої групи думав: ну як, ми так ніколи не грали, футболісти зрозуміють чи не зрозуміють.

А для мене вже було все зрозуміло. Більш того, я навіть сподівався, що ми виграємо. Саме той момент був самим ключовим – коли Каштру просто перебудував повністю тактику і зіграв у три центральні захисники. Для «Інтера» це, за великим рахунком, був матч року».

Оцініть матеріал
(148)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Сколько спеси и самолюбования...
Viktor Krichevskii
Так вот кто тренер Шахтера!!!!????
Роман Порывай
В комментах к игре последнего тура УПЛ Десна-Заря многие писали, что Скрипник трусливый и без амбиций тренер, не рискнул сыграть на победу и занять 2 место, предпочтя надёжное третье. А вот в ситуации Шахтёра с Интером многие говорят, что играть на ничью было правильно. Как по мне, подобная ситуация. Предпочли надежное 3-е и Лигу Европы риску потерять всё. Или надо признать, что Каштру тренер без амбиций. Ну а щелканья Малкина даже болельщиков Шахтёра уже достали.
alex73776
по моему он накуренный!))а как выиграть у него не щелкнуло?
Sandr Evych
А з Боруссією чого не клацнуло?
Alex86 1
Такой себе успех, учитывая что 1 гол отделял шахту от плей офф ЛЧ, но не стали рисковать. А с защитой после О:6 не хватило фантазии что-то менять?
BekXan
У тебя давно клацнуло мозги из жопы утекли в голову.
Юрий Карпенко
Врёт и не краснеет, если бы Лукаку не подставил голову чтоб ты тогда щебетал милок