Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 сiчня 2021, 00:48
4303
4

Він її пощипував за м'яке місце! Боєць ММА розповів, чому побив дівчину

Литовця Вітольдаса Ягело відпустили з поліції після інциденту на Новий рік

| Оновлено 04 сiчня 2021, 00:48
4303
4
Він її пощипував за м'яке місце! Боєць ММА розповів, чому побив дівчину
delfi.lt. Вітольдас Ягело

Боєць ММА Вітольдас Ягело, якого відпустили з КПЗ після інциденту, який стався в Новий рік, визнав, що застосував насильство, але на своє виправдання сказав, що він захищав свою дівчину і себе: «До моєї дівчині приставали, а мене двічі вдарили по голові, потім напали з ножем, що мені залишалося робити – повернутися і піти?»

1 січня о 02:50 мешканка Вільнюса повідомила в поліцію. Жінкам потрібна допомога лікарів. Ягело запевняє, що він сам отримав травми, крім того, він сам і його дівчина повідомили в поліцію про побиття. Литовського бійця ММА звинувачують у побитті двох жінок і чоловіка.

Вітольдас Ягело пояснив: «Там живе подруга моєї дівчини Анастасія Вікторія, вона запросила нас на Новий рік. Ми прийшли в 20–21 годин, вечірка була в самому розпалі. Там був друг Вікторії і ще одна її подруга, її звали Котріна – я не був з ними знайомий. Це була дивна вечірка, Вікторія постійно з'ясовувала стосунки зі своїм другом, якісь любовні з'ясування. Котріна була без настрою, скаржилася, що її кинув хлопець, вона постійно ображала мене – я їй чимось не подобався. Вона сказала, може, не пий більше, адже ти боксер, отже поганий, будеш пити, ще більше одурієш. І це вона постійно повторювала. Я не знаю, чому вона до мене приставала.

Після півночі, коли ми вже зустріли Новий рік, ми потанцювали, а тоді підійшла Вікторія і каже: ну, вдар мене. Я попросив залишити мене в спокої, але вона стала мені погрожувати розправою, сказала, що приїдуть її друзі. Я не звертав на неї уваги, вона заспокоїлася. Тоді моя подруга сказала, що хоче прилягти і пішла в іншу кімнату, за нею пішов друг Вікторії. Я здивувався. Тут почув шум, побіг туди і побачив, що він пристає до моєї подруги. Я вже бачив, що до цього він її то пощипував, то поплескував по м'якому місцю.

Я мовчав, але коли в кімнаті таке побачив і почув крик. Тоді той чоловік двічі вдарив мене по обличчю. Я вдарив його – 2-3 рази. Тут прибігла Котріна – з ножем в руках. Вона замахувалася на мене. Не було часу думати, що робити – я забрав ніж, два рази вдарив її. Прибігла Вікторія і стала бити мене по спині. Ми відразу пішли, захопивши з собою ніж (на ньому були відбитки пальців Котріни). Як тільки дійшли до будинку, зателефонувала поліція. Дуже шкодую про те, що трапилося – не тих друзів вибрали».

Ягело запевняє, що ті, хто видає себе за постраждалих, розповіли поліції багато неправди. Він передав ніж поліцейським і представив свою версію подій. Ягело і його дівчина також написали заяву в поліцію. За його словами, він шкодує, що піддався на вмовляння і пішов в гості, але вважає, що не міг просто піти після того, як його два рази вдарили по голові.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 26 квітня 2024, 22:29 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Значит, драка как произошла. Рафик рассказывает, что он вместе со своими друзьями-дзюдоистами - тяжвесами мирно курили возле подъезда в 3 часа ночи. Значит, произошло совпадение, в тот момент, когда Рафик вытащил нож, чтобы его наточить, в этот момент скрипач вышел из подъезда, соседский. Скрипач выходит, видит у него в руках ножик. И Рафик как бы прячет ножик и глаза прячет, типа «я не хочу на тебя смотреть» - скрипачу. А этот нет, пришел-зашел в круг дзюдоистов и начал всем в глаза смотреть, и говорит, типа: «Я сильный, вы слабые дзюдоисты». Рафик говорит, он сам очки снял, по полу ударил и ногой начал свои очки топтать. Потом вытащил скрипку, начал разбивать об дверь подъезда, говоря «смотрите. какой я сильный скрипач». Эти говорят: «Брат, мы не хотим с тобой драться»- «Нет, посмотрите, какой я сильный». Как Кинг-Конг бил себя в грудь, ребра все себе сломал. Даже после этого он не успокоился. Рафик друзей взял, говорит, давайте пойдем, домой зайдем, это- шизофреник. Он говорит: «Нет, подождите». Локтем себе ударил в солнечное сплетение - внутреннее кровоизлияние. И еще говорит: « вы, дзюдоисты, я вам покажу прием»- взял себя за затылок и в окно первого этажа. Типа, «смотрите, какой я прием знаю». Рафик с друзьями быстро прибежали в милицию, говорят: « там человек сознание потерял, сумасшедший». Вот так это было по рассказам Рафика.