Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 31 грудня 2020, 19:04
1045
0

БРОДСЬКИЙ: «Запропонували Багатскісу хороші умови, щоб був результат»

Глава ФБУ висловився про роботу головного тренера збірної України

| Оновлено 31 грудня 2020, 19:04
1045
0
БРОДСЬКИЙ: «Запропонували Багатскісу хороші умови, щоб був результат»
ФБУ

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський висловився про гру збірної України та про роботу головного тренера Айнарса Багатскіса.

«Суперники нас поважають. Ми перемагали Іспанію. Лише трохи не вистачило, аби пробитися на чемпіонат світу. Мали тоді у складі Михайлюка, Джетера, Леня, Пустового, але не пощастило. І досі пам'ятаю той матч проти Чорногорії, я був на тій грі, до цих пір з жахом прокидаюся. Але це спорт. М`яч круглий, різне трапляється.

Одразу після того відбору до України прийшов іноземний фахівець (Айнарс Багатскіс). Звісно, Федерація запропонувала йому хороші умови, аби у нас був результат. Хотілося б, щоб згодом збірну України все ж тренував український фахівець. Щодо складу, то продовжуємо роздуми, хто у нас має грати «заднього». Майже у всіх збірних грають натуралізовані американці. У нас є Джетер, в «Будівельнику» Буртт і є трохи забутий Рендл. Більш вікові Джетер та Буртт, мабуть, більше підходять клубам, але уже не збірній, а Рендла можна подивитися. Він грав у нас на чемпіонаті Європи у Ризі. Це справа тренера. Я щойно розмовляв з Айнарсом Багатскісом, він саме переглядає матчі Рендла. Джером чотири сезони грав у Австралії, а зараз – в Іспанії», - сказав Бродський. 

Читайте також: Михайло БРОДСЬКИЙ: «Бюджет федерації зменшився. Є питання до влади».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.