Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:40
698
0

Манчестер Юнайтед - Вулверхемптон: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий тренер - про матч 16-го туру АПЛ

| Оновлено 14 сiчня 2021, 03:40
698
0
Манчестер Юнайтед - Вулверхемптон: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
90Min

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 16-го туру АПЛ «Манчестер Юнайтед» - «Вулверхемптон».

«У попередньому турі «МЮ» зіграв внічию 2:2 з «Лестером», але манкуніанці зобов'язані були вигравати. Їм просто не вистачило концентрації і результативного завершення атак. Особливо кілька моментів було у Решфорда, який міг забивати, вибігаючи один на один. Але «МЮ» зазвичай свої два м'ячі забиває, за винятком матчу з «Ман Сіті», де були 0:0. За втраченими очками команда Сульшера відстає від «Ліверпуля» на два бали.

«Манчестер Юнайтед» захоче перемогти, тому «Вулверхемптону» буде дуже складно на «Олд Траффорд», незважаючи на те, що «вовки» зіграли внічию з «Тоттенхемом». Потім у манкуніанців непростий графік: це матч АПЛ з «Астон Віллою» і поєдинок на Кубок ліги з «Ман Сіті». Але зараз їхні всі думки тільки про «Вулверхемптон». І, моя думка, що у «вовків» немає і мікрона шансів на те, щоб відібрати очки у «МЮ». Манкуніанці злі і роздратовані, а «Вулверхемптон» відчуває себе спокійно, нормально після нічиєї з «Тоттенхемом».

Я про «Вулверхемптон» неодноразово добре і позитивно відгукувався. «Вовки» з м'ячем добре працюють, у них тренер португалець, багато португальських футболістів, але в матчі з «МЮ» у них шансів немає, тому що манкуніанці розлючені після втрати очок в матчі з «Лестером», - вважає Грозний.

Матч «Манчестер Юнайтед» - «Вулверхемптон» відбудеться 29-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.