Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:29
1494
1

Кортрейк - Гент: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на поєдинок 19-го туру чемпіонату Бельгії

| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:29
1494
1
Кортрейк - Гент: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Гент. Роман Яремчук

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 19-го тура бельгійської Ліги Жюпіле «Кортрейк» - «Гент».
 
«У команд різниця всього два очки. «Гент» у чемпіонаті Бельгії йде восьмим з 25 очками, «Кортрейк» з 23 балами перебуває на десятій позиції. Ми знаємо, що в обох командах грають українці. За «Кортрейк» виступає Євген Макаренко, а кольори «Гента» захищають Роман Яремчук, Роман Безус та Ігор Пластун.
 
У минулому турі «Гент» на виїзді обіграв «Брюгге» (1:0), з яким буде грати київське «Динамо». Я дивився цей матч. Також до «Брюгге» «Гент» обіграв «Стандард» (2:1) і «Васланд-Беверен» (3:0). Тобто у них триматчева переможна серія. «Гент» зараз на ходу, вони йдуть вгору. У них непогана форма, непоганий хід. Після перемоги над «Брюгге» у них також є психологія переможців. Цього не скажеш про «Кортрейк», у якого немає стабільності. Команда чергує перемоги поразками і нічиїми.
 
Я ставлю на перемогу «Гента» і Яремчук заб'є «Котрейку». У цьому я впевнений. Роман має кілька хороших пропозицій. Це Яремчука підстьобує і він, як гравець збірної України, в кожному матчі буде доводити, що у нього високий рівень. Прогрес можливий, коли ти кожне тренування на максимумі проводиш. Команді Макаренка складніше, тому що «Кортрейк» хоч і має в активі 23 очки, за складом поступається «Генту». Обидві команди в цьому матчі можуть забити, але в будь-якому випадку я ставлю на перемогу «Гента», - сказав Грозний.
 
Матч «Кортрейк» - «Гент» відбудеться 26-го грудня. Початок зустрічі о 19:30.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Timur24
хтось ще слухає прогнози від них?)) От і ще раз облом)))