Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:29
2490
1

Вулверхемптон - Тоттенхем: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий тренер - про матч 15-го туру АПЛ

| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:29
2490
1
Вулверхемптон - Тоттенхем: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
twitter.com/SpursOfficial

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру Прем'єр-ліги Англії «Вулверхемптон» - «Тоттенхем».

«Моурінью і багато, хто має відношення до «Тоттенхема», ставили на те, що «шпори» в цьому сезоні реально боротимуться за чемпіонство. Але будемо говорити об'єктивно, посилення складу у лондонців не відбулося. Бейл не вийшов на той рівень, на якому він був. І скільки часу для цього знадобиться, невідомо. На даний момент він не гравець основного складу. Хоча ніхто не сперечається, що Гарет - майстерний футболіст, гравець світового класу, який з «Реалом» чотири рази вигравав Лігу чемпіонів. Ніхто не сумнівається в його здібностях. Але сьогодні Моурінью необхідні гравці, які будуть давати результат. Тому зв'язка Кейн - Сон у «Тоттенхема» основна.

До речі «Інтер» виставляє Еріксена на трансфер. Я не виключаю, що він може повернутися в лондонський клуб, де зайвим він не буде. Моурінью, якщо планує боротися за чемпіонство, він не має права втрачати очки, це однозначно.

Що стосується «Вулверхемптона», то ця команда 6-го грудня по всіх статтях поступилася «Ліверпулю» (0:4). Потім «вовки» програли «Астон Віллі», але перемогли «Челсі» (2:1), що несподівано і для мене зокрема. І ось 21-го грудня «Вулверхемптон» програв «Бернлі» (1:2). У чотирьох попередніх матчах вони тричі програли. «Вовки» практично не грають внічию, як бачимо. Хоча команда у них дуже організована. У них багато португальців, португальський тренер. Команда грає, індивідуально сильні гравці у «Вулверхемптона». Так, Жота перейшов до «Ліверпуля», але в той же час вони добрали ряд футболістів і виглядають добре.

Але! У цьому поєдинку виграє «Тоттенхем». «Шпорам» це більше потрібно. «Вовки» зараз йдуть на 11-му місці. «Тоттенхем» не упустить свій шанс перебувати в лідируючій групі. Повторюся, я міркую з позиції тренера. Як би я поступав на місці Моуріньо при досягненні результату», - сказав Грозний.

Матч «Вулверхемптон» - «Тоттенхем» відбудеться 27-го грудня. Початок зустрічі о 21:15.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил