Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 грудня 2020, 16:53
2521
5

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Я двома руками за те, що Мілевський допоможе Минаю»

Фахівець вважає, що для закарпатців це відмінне придбання

| Оновлено 25 грудня 2020, 16:53
2521
5
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Я двома руками за те, що Мілевський допоможе Минаю»
Footboom. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний прокоментував перехід Артема Мілевського в «Минай».
 
«На мій суб'єктивний погляд, Артем Мілевський - топовий гравець. Я вважаю, що Мілевський - висококласний гравець. Він весь час це доводив у матчах за збірну, в чемпіонаті, в єврокубках. Він топовий гравець!
 
Я дивився багато матчів «Динамо-Брест». І скажу, що «Динамо-Брест» з Мілевським і без Мілевського - це дві різні команди. Хоча ні в якому разі не хочу образити інших гравців «Динамо-Брест». Просто атакуючий потенціал команди з Мілевським зовсім інший. Артем - розумний гравець. І дуже важливо, що він не егоїст. Мілевський по ходу матчів віддає багато передач, тому що він відчуває гру і може виконати важливий пас. Він дуже тонко оцінює ситуацію на полі. Мілевський, як хороший класний диригент, отримує задоволення від того, що він виконує такі передачі. Є гравці, які тягнуть на себе ковдру під час поєдинків. Мілевський не тягне ковдру на себе. Артем на замаху знаходить кращий хід і віддає пас.
 
Чи допоможе Мілевський «Минаю»? Я двома руками за те, що так, допоможе! І для чемпіонату України - це супер! Для «Миная» - це відмінне придбання. Я команду із Закарпаття можу з цим тільки привітати. Артем - шикарний футболіст і я до нього з великою людською симпатією ставлюся. Мені подобаються футболісти такого плану: думаючі, технічні, розумні, забивні, що віддають. Футбол України від цього тільки виграє!», - сказав Грозний.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex.P67
Если такой комментарий дает опытный тренер - это надо заслужить и конечно это надо оправдывать. Уверен у Артема возвращение в УПЛ получиться лучше чем у Селезнева.
Сергей Щербина
Все хорошо у Мили, только возраст забыли сказать.
Сергей Иванамофф
Удачи, Артем на новом месте! Очень жаль, что мозги стали работать после халатика, а не до.
rugby1970
милевское поможет "Минаю" не лучше, чем престарелая, вечно ноющая цыганка под полотенцем! RIP этим клоунам! Надеюсь, больше не увидим ни их, ни клоунов, вроде пятова и степаненко!