Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 грудня 2020, 18:53
1316
0

Лестер - Манчестер Юнайтед: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз від експерта на поєдинок 15-го туру чемпіонату Англії

| Оновлено 25 грудня 2020, 18:53
1316
0
Лестер - Манчестер Юнайтед: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Лестер Сіті

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру Прем'єр-ліги Англії «Лестер» - «Манчестер Юнайтед».
 
«Дуже цікава гра, тому що команди йдуть поруч у турнірній таблиці АПЛ. У «Лестера» Брендана Роджерса 27 очок і він знаходиться на другому місці. «Манчестер Юнайтед» Уле Гуннара Сульшера має в активі 26 балів, йде третім, але має гру в запасі.
 
МЮ набрав хід у внутрішньому чемпіонаті, манкуніанці виглядають пристойно. Команда катком проходить внутрішнім чемпіонатом, маючи величезний потенціал. Вони напередодні перемогли «Евертон» (2:0) і вийшли до півфіналу Кубка Англійської ліги багато в чому завдяки і голу Едінсона Кавані, який їх підсилив. Я і припускав, що так станеться. У МЮ дуже серйозний потенціал, ця команда повинна боротися за чемпіонство. Вони на даний момент, маючи гру в запасі, найголовніший конкурент «Ліверпуля» в боротьбі за чемпіонський титул. «Тоттенхем» розгубив очки в попередніх матчах, а це серйозний конкурент манкуніанців. А МЮ цього року, повторюся, повинен боротися за чемпіонство. Це важливий момент. І я припускаю, що МЮ виграє у «Лестера» на його полі. Хоча і Роджерс зібрав досить гарну команду. Варді і компанія вичавлюють з того, що створюють, в тому числі, і на стандартах.
 
Буде цікаво, але я ставлю на МЮ саме з тієї причини, що вони відчули смак чемпіонства. Команда прагне до чемпіонства. Це велика команда, великий клуб! Всі тільки мріють про чемпіонство і в цьому році такий шанс у «Манчестер Юнайтед» з'явився.
 
Я ж роблю аналіз не просто так. Я міркую, як тренер. Я себе ставлю на місце Сульшера і роблю висновки, як фахівець. Але також я себе ставлю на місце тренера команди-суперника. Я розумію, що аргументів не так багато, хоча «Лестер» йде на другому місці. Це пристойний аргумент. Але за підбором гравців МЮ сильніший. Роджерс - тренер більш досвідчений і більш кваліфікований, ніж Сульшер. Ця перевага «лисів». Також «Лестер» більш голодний. Але «Манчестер Юнайтед» теж голодний, їх тільки ледачий не критикує. Тому МЮ все-таки виграє», - сказав Грозний.
 
Матч «Лестер» - «Манчестер Юнайтед» відбудеться 26-го грудня. Початок зустрічі о 14:30.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.