Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 грудня 2020, 17:15
5911
0

У Зорі покращилася ситуація з фінансами, але великих трансферів не буде

Ситуація покращилася, проте великих трансферу не буде

| Оновлено 23 грудня 2020, 17:15
5911
0
У Зорі покращилася ситуація з фінансами, але великих трансферів не буде
zarya-lugansk.com

Журналіст Ігор Циганик розповів про фінансову ситуацію в «Зорі», а також про трансферні плани клубу. Раніше повідомлялося, що перед гравцями є заборгованість по зарплаті в кілька місяців.

«У Зорі починає нормалізуватися фінансова ситуація. Почали виплачувати зарплатню, премії за чемпіонат України і Лігу Європи, вже немає таких великих заборгованостей. Ситуація стабілізується».

«У Зорі така ж ситуація, як у більшості клубів: є футболісти, в яких закінчуються контракти, зокрема, в Іванісені та Абу Ханни. З ними потрібно продовжувати угоди. Ці футболісти вважають, що достатньо непогано проявили себе у цій команді і просять покращити фінансові умови. Чи піде на це Зоря? Це довгий переговорний процес. У цих гравців є запрошення з інших клубів. Це стимулює луганський клуб. Якщо не вдасться домовитися з цими футболістами, потрібно буде шукати на їхні позиції інших виконавців».

«Я впевнений, що усе буде так, як вже триває кілька років. Зоря чекатиме закінчення зборів. Зараз нікого ніхто не підписуватиме. Тренер має подивитися, хто готовий грати, хто підписуватиме контракт, а хто ні. Після цього, скоріше за все, будуть орендовані футболісти, які поки не підходять топ-клубам, зокрема, Динамо. Можливо, Лєднєв опиниться в Зорі, або Русин, але я не думаю, що луганці купуватимуть футболістів для того, щоби їх стимулювати і змушувати прогресувати».

«Зараз на даному в етапі для Зорі найголовніше – посісти третє місце і пробитися в єврокубки. Це дозволяє команді почуватися стабільно фінансово. Тому, я не думаю, що Зоря когось купуватиме, скоріше за все, вони братимуть гравців в оренду», - сказал Циганик.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.