Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 23 грудня 2020, 22:16
1321
0

Станіслав МЕДВЕДЕНКО: «Для Михайлюка все повинно скластися непогано»

Знаменитий український баскетболіст - про новий сезон НБА

| Оновлено 23 грудня 2020, 22:16
1321
0
Станіслав МЕДВЕДЕНКО: «Для Михайлюка все повинно скластися непогано»
fbu.ua. Станіслав Медведенко

Дворазовий чемпіон НБА у складі «Лос-Анджелес Лейкерс» Станіслав Медведенко поділився очікуваннями від нового сезону НБА, який стартував сьогодні вночі:

Прогноз на сезон

«Фаворитом бачу, звичайно, «Лейкерс». Вони разом з «Кліпперс» - це дві такі команди, які зберегли своїх гравців і посилилися, так що вони будуть фаворитами.

На Заході, крім двох клубів з Лос-Анджелеса, добре виглядає «Денвер». Швидше за все, конкуренцію їм нав'яже ще й «Юта». Дуже цікаво мені буде поспостерігати за «Нью-Орлеаном». Там є молоді таланти, які будуть намагатися себе проявити. Зрозуміло, що на результат їм розраховувати ще рано, але, тим не менш, команда цікава.

На Сході традиційно лідерами будуть «Маямі» і «Бруклін». Зараз Кевін Дюрант вже вилікувався, та й в першій грі вони показали, що непогано комунікують з Кайрі Ірвінгом. Крім цих команд, впевнений, за верхні рядки буде боротися «Філадельфія» і «Бостон». У «Селтікс» середня команда, але вони будуть нав'язувати конкуренцію за рахунок зіграності. Плюс, звичайно, одним з фаворитів буде «Мілуокі».

Святослав Михайлюк та Олексій Лень

«У Михайлюка на даний момент все виглядає досить непогано. У нього мало конкурентів на позиції. Плюс, по тій пресі, яку я бачу зараз, з висловлювань тренера, я розумію, що він досить приємно ставиться до Святослава. Я думаю, 15-20 хвилин на початку сезону він буде отримувати. Якщо він себе добре проявить або хтось вилетить, то може отримати і до 35 хвилин. Але все ж, для старту, цей показник буде дорівнювати 15-20 хвилинам.

Крім того, у нього буде зазор для того, щоб прогресувати, він отримає більше ігрового часу. У Святослава є певний досвід, це його третій сезон. У нього все повинно скластися досить непогано.

Що стосується Леня, у нього все набагато складніше. По-перше, у нього річний контракт і перед ним будуть дві людини з великими контрактами. Тому, якщо всі ці великі, які будуть перед ним виходити, будуть нормально себе почувати і уникнуть травм, то у Леня будуть проблеми з ігровим часом. Подивимося, як у нього все буде складатися, але потенціал для прогресу у цього хлопця є».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.