Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 23 грудня 2020, 03:51
860
0

Христина ДМИТРЕНКО: «На ЧУ можу конкурувати майже з усіма»

Колись перспективна біатлоністка – про третє місце в переслідуванні

| Оновлено 23 грудня 2020, 03:51
860
0
Христина ДМИТРЕНКО: «На ЧУ можу конкурувати майже з усіма»
Український біатлон. Христина Дмитренко

21-річна біатлоністка збірної України Христина Дмитренко прокоментувала третє місце в гонці переслідування на національному чемпіонаті в Буковелі.

– Ця медаль тобі далась дуже важко. Минулі результати тебе явно не тішили. Як все ж вдалося вийти на новий рівень? 
– Зараз тільки набираю оберти. Це ще не межа, звичайно. Зараз, по суті, я просто відновлююсь після того, що було в минулих сезонах. Всі тренування, як я казала раніше, у мене відбувалися у дуже щадному режимі, ще є над чим працювати. Вже після цього сезону почну повноцінно тренуватися: будемо підключати влітку і силові тренування, і тренування на витривалість. Поки, до кінця цього сезону, працюємо так, як працювали.

– Більшість спортсменів зазначають, що сьогоднішня гонка далася набагато легше, ніж вчорашня. Як щодо тебе?
– Стан робочий. Можу конкурувати майже зі всіма дівчатами, я це відчуваю, мене це дуже радує. Звичайно, є великий розрив між лідерами – Ірою Петренко і Надьою Бєлкіною, але іншим дівчатам можна нав’язувати конкуренцію і боротися з ними.

Радує, що сьогодні на останньому колі мені не довелося докладати великих зусиль, щоб боротися за третє місце, адже знала, що у мене досить велика перевага над четвертим місцем. Тому першу половину кола я ще трішки прикладала зусиль, а далі доїжджала на лайті, адже знала, що залишуся третьою і нікому не віддам цю медаль (посміхається). Навіть мала змогу підкричати сестрі! (сміється)

– Виникали якісь труднощі у роботі на вогневих рубежах?
– З огляду на те, що стрільбище не дуже рівне, у мене виникли деякі проблеми. Я пристрілювалася на першій установці, стріляла по третій і четвертій установках, і це викликало певний дискомфорт, що і було причиною промахів саме на лежці. Хиби на стійці – мої, був великий розкид, сама кидала «куди попало» (сміється). Якщо гонкою я задоволена, то стрільбою - не дуже. Але буду старатися виправити помилки у наступних гонках, адже бігтиму всю програму чемпіонату України!

Биатлонный сезон-2020/21: расписание, анонсы, трансляции, результаты

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.