Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:24
1752
0

Болонья – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії

Рівновіддалені від вершини і позиції абсолютного аутсайдера

| Оновлено 14 сiчня 2021, 04:24
1752
0
Болонья – Аталанта. Прогноз на матч чемпіонату Італії
atalanta.it

Досить цікаве протистояння чекає на нас у продовження футбольних подій у рамках чотирнадцятого туру італійської Серії А. «Болонья» на полі стадіону «Ренато Даль'Ара» має намір дати бій бергамаській «Аталанті», разом з якою в «європейський храм науки» поїхав і український півзахисник Руслан Маліновський. І поки Джан П'єро Гасперіні розмірковує над тим, щоб збільшити присутність наших співвітчизників на Апеннінському півострові, його команді належить довести у справі свої амбіції на потрапляння в передбачувану зону єврокубків.

«Болонья»

Завдання перед «червоно-синіми» стоять куди простіші, ніж перед їхнім майбутнім суперником. Колектив сербського фахівця Синіши Михайловича не зміг знайти себе на старті нового сезону, почавши з чотирьох поразок у п'яти перших турах, а до звітної гри підходить із гнітючою серією в ті ж самі чотири поєдинки, але вже з двома заробленими в них очками. Прогресом подібні результати назвати складно – команда зуміла підправити реалізацію гольових моментів, проте оборона продовжує знаходиться в поганому стані. Найсильніше це помітно саме в матчах проти напередвизначених фаворитів на подобі міланського «Інтера» (1:3) і римської «Роми» (1:5).

Єдине, із чим точно можна привітати підопічних Михайловича, так це з тим, що команда точно не опиниться в зоні вильоту перед розсадженням за різдвяним столом. Так чи інакше, але «Болонья» задає символічний поріг у вигляді кількості необхідних для віддалення від небезпечної зони, на даному етапі сезону, перемог (4), зумівши за рахунок двох нічийних результатів поспіль частково компенсувати невдалі протистояння з командами з верхньої половини турнірної таблиці. На рахунку «червоно-синіх» у цьому сезоні ще немає успішного досвіду виступів у грі проти потужних фаворитів, але криза всередині опонентів може збільшити їхні шанси на чергове завоювання очок.

«Аталанта»

Про команду з Бергамо останнім часом хочеться говорити з точки зору їхніх непоганих результатів виступів, проте власне колектив Джан П'єро Гасперіні регулярними внутрішніми скандалами не дає це зробити. Поки закипають пристрасті між наставником і капітаном, аргентинцем Алехандро Гомесом, «Аталанта» продовжує йти до потенційної зони єврокубків. Останні три матчі – три прекрасних результати, серед яких варто відзначити нічию на полі «Ювентуса» (1:1), а також впевнену перемогу вдома над «Фіорентиною» (3:0), яка напередодні пройшлася катком по колективу Андреа Пірло, який припустився грубих помилок на початку матчу (3:0).

І ось якраз по цьому результату «зебр» і варто бити «Богемі». Команди розділяє всього три очки в турнірній таблиці, при цьому за «Аталантою» буде перевага за голами в очних поєдинках, що дозволить їм випередити чинного чемпіона, але тільки в разі власного успіху. Достатній привід для того, щоб взяти реванш за гостьову поразку (1:2), яка відбулася трохи більше року тому.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Аталанти», і завершилася перемогою «Богеми» з рахунком 1:0.

Ігри на своєму полі – один з основних козирів команди Пранделлі. «Болонья» здобула на «Ренато Даль'Ара» три з чотирьох своїх перемог у цьому сезоні Серії А, не зумівши вразити ворота суперників лише в грі проти «Наполі» (0:1).

Під час гостьових поєдинків у новому сезоні, «Аталанти» лише раз не вдалося забити гол – «Спеція» зуміла відстояти свої ворота в недоторканності (0:0).

Орієнтовні склади

«Болонья»: да Коста – Томіясу, Медель, Ларангейра, Де Сільвестрі – Сванберг, Домінгес – Барроу, Соріано, Віньято – Паласіо.

«Аталанта»: Голліні – Джімсіті, Ромеро, Толой – Госенс, Фройлер, де Роон, Хатебур – Пессіна, Маліновський – Сапата.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що майбутня гра стане для «Аталанти» важливим і успішним кроком на шляху до лідируючої групи команд. Підопічні Гасперіні матимуть можливість перестрибнути відразу через кілька рядків турнірної таблиці, чим із задоволенням скористаються, проте на збереження воріт у безпеці з їхнього боку не варто очікувати. У таких умовах, ставка «Аталанта переможе і ТБ 2.5: так» за 2,17 від Parimatch виглядає дуже непоганою пропозицією.

23 грудня, середа

Болонья – Аталанта
Болонья. «Ренато Даль'Ара». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
Прогноз Sport.ua — 1:2
 
  • 5.30
  • 4.40
  • 1.61
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.