Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 22 грудня 2020, 15:02
1505
1

Арсенал – Манчестер Сіті: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 1/4 фіналу Кубка англійської ліги

| Оновлено 22 грудня 2020, 15:02
1505
1
Арсенал – Манчестер Сіті: прогноз на матч В'ячеслава Грозного
ФК Арсенал Лондон

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги «Арсенал» - «Манчестер Сіті».

«Це буде протистояння Артети проти Гвардіоли. Вони здорово знають один одного, питань немає. Вони тривалий час разом працювали в «Ман Сіті». У цьому сезоні обидві команди не дуже добре виступають в чемпіонаті Англії. У «Арсенала» взагалі провал, «каноніри» йдуть на 15-му місці. «Ман Сіті» йде трохи краще, на сьомій позиції, але це не те, чого чекають від «городян» фанати і власники клубу. Виграш титулу для обох команд дуже важливий. У «Ман Сіті» відновився Агуеро. І хоч Гвардіола його береже, я думаю, що він почне його вже використовувати. У Пепа зараз є проблеми в атаці, є проблеми з атакуючими півзахисниками. На це вплинув і перехід в «Реал Сосьєдад» Давіда Сільви. За великим рахунком, сьогодні тільки Кевін де Брейне відповідає рівню топового гравця, не ображаючи Мареза і інших футболістів атакуючого плану. Стерлінг, як на мене, більше нападник. Але тримати всю атаку на Де Брюйне і Стерлінгу - цього мало. Багато хто вже вивчив манеру гри «Ман Сіті», у якого і від опорників немає тієї гостроти, яка була раніше. Також немає надійності в обороні.

«Арсенал» має хороший атакуючий потенціал. Але у лондонців немає балансу в грі і незрозуміло, як команда хоче грати. Напередодні вони поступилися «Евертону», в чому я не сумнівався, тому що Анчелотті - досвідчений тренер і він знає, як вичавити максимум. Я все-таки думаю, «Ман Сіті» вийде в півфінал Кубка Англійської ліги, тому що Гвардіолі необхідно підтверджувати свій топовий статус. Якщо він вилетить з Кубка, його неправильно зрозуміють.

В АПЛ я завжди ще з часів Арсена Венгера симпатизував «Арсеналу», але, думаю, переможуть «городяни». Ми грали проти «Арсеналу» в Лізі чемпіонів. Я з Венгером перетинався на прес-конференціях. Проти «Арсеналу» цікаво було грати, це була команда, яка грає. Зараз я не розумію їхнього стилю. Так, я читаю в ЗМІ, що клуб підтримує Артету і хоче зробити придбання. Але такого провалу давно не було у «канонірів», якщо взагалі колись таке було. Артеті необхідно задуматися над ігровим балансом. Він молодий амбітний тренер. Чи вийде у нього, тільки час покаже.

Так, перемогою в такому матчі можна виправити щось, але проти Гвардіоли буде непросто. Тут «Ман Сіті» має виграти. Я все-таки думаю, що «Ман Сіті» переможе, хоча обидві команди заб'ють. Це дуже забивні команди», - вважає Грозний.

Матч «Арсенал» - «Манчестер Сіті» відбудеться 22-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DmS
Как бы не гнали «иксперты» на Венгера, мол старая гвардия, никаких новых идей, но при нем Арсенал хоть как то оставался на плаву, и это с некакущим менеджментом!